Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Siirry alas

Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Maya lähetetty Su Kesä 24, 2012 8:43 am

Heloou kaikki! :)
Ylläpidolla olisi tämmönen älyttömän hieno suunnitelma nyt kesän varalle - nimittäin Summer Party Special!

Eli pienen vitsinä heitetyn idean jälkeen rupesimme oikeasti suunnittelemaan ja viemään juttua eteenpäin, että olisi tosi kiva, jos Sakurako Highin kesäloman alkamispäivälle voisi kehitellä jotain yhteistä kivaa kaikkien pelaajien kesken.
Ja nyt sitten ollaan saatu suunniteltua Sakurako Highin oppilaille omat vaahtobileet kesäloman alkamisen kunniaksi! :D

Ja mitä tämä nyt tarkemmin sanottuna tarkoittaa? Eli Sakurako Highin kesäloma alkaa perjantaina 27. heinäkuuta ja sitten lauantaina 28. heinäkuuta olisi nämä oppilaskunnan ja kolmasluokkalaisten järjestämät vaahtobileet koululla.
Ja peliaika alkaisi nyt heti heinäkuun alussa ja se jatkuu tuonne syyskuun alkuun asti, jolloin Sakurako Highissa alkaa syyslukukausi. Ja tuona aikana saa pelata näitä kesäspesiaali-pelejä tietyllä pelialueella (joka me tehdään vartavasten juuri näitä pelejä varten), jotka sijoittuvat juurikin noihin vaahtobileisiin.
Muitakin pelejä saa tottakai pelata, eli näitä kesälomalle sijoittuvia pelejä, mutta että tuona aikana täytyisi saada pelattua kaikki tuohon tiettyyn iltaan sijoittuvat pelit. Tästä on tulossa ihan kunnon menontäytteinen ilta, että pelejä varmasti riittää pelattavaksi. :D

Ja meinasinpa nyt tähän samaan viestiin laittaa tarkempiakin ohjeita tuolle illalle sijoittuville peleille ja vähän muutakin taustatietoa, että miten näihin vaahtobileisiin on päädytty.
Eli:

- Idea näihin bileisiin on alunperin lähtenyt kolmasluokkalaisilta, jotka ovat halunneet järjestää jotain todella kivaa ja unohtumatonta, mutta Yoshiki ei ikinä antaisi lupaa näihin bileisiin, jos he itse sitä kävisivät pyytämässä.
Kolmoset ovat siis kääntyneet oppilaskunnan puoleen, joka alkuun suhtautui ideaan vähän nihkeämmin, mutta pienen lämmittelyn jälkeen hekin innostuivat ideasta. Asiaa suunniteltiin niin pitkälle, että tarkoituksena olisi siis pitää iltamat, jonka tarkoituksena olisi parantaa koulun yhteishenkeä. (Tai näin siis sanottaisiin Yoshikille.)

Kolmoset ja oppilaskunta ovat tuumailleet yhdessä, että ainoa henkilö, joka saisi arvon rehtorin vakuutettua, olisi kolmasluokan Gyuri Park, joka myös kuuluu oppilaskuntaan. Mutta tämä vähän ylimielinen neitokainenhan ei ihan mihin tahansa suostu ihan tuosta noin vaan. Eli kolmoset ja oppilaskunta ovat yhdessä päättäneet ovelasti ensin turvautua Gyurin parhaan ystävän CL:in puoleen, joka olisi ihan taatusti heti näiden bileiden kannalla - ja hän olisi myös ainoa, joka saisi Gyurin suostuteltua puhumaan Yoshikille.
Ja niinhän siinä sitten kävi, että CL innostui ideasta ja sai Gyurin suostuteltua.

Gyuri hoiti vakuuttavasti luvan näihin bileisiin, mutta Yoshikille ei tietenkään kerrottu, että bileissä olisi mukana myös alkoholia saatikka sitten muita bileiden yksityiskohtia. (Ihan kuin Yoshiki ei sitä muutenkin tietäisi - meidän rehtori on yllättävän fiksu, mutta myös leppoisa ja rento tapaus.)
Mutta luvan saatuaan Gyuri sitten teki selväksi oppilaskunnalle sekä kolmosille, jotka näitä bileitä on ollut järjestämässä, että bileissä ei sitten oikeasti kiusata ketään - ei ainakaan fyysisesti (sanalliseen kiusaamiseen on todella vaikea puuttua, vaikka bileissä on niitä tarkkasilmäisiä ihmisiä, jotka yrittävät parhaansa mukaan pitää huolta muiden viihtyvyydestä.)

- Kaikki Sakurako Highin oppilaat ovat mukana näissä bileissä (suurin osa on tietty heti innostunut ideasta ja ne loput vastaanhangoittelijat on pakotettu mukaan kolmosten toimesta.)
Eli vaikka et pelaisikaan jokaisella hahmollasi, niin kaikki ovat kuitenkin bileissä mukana. Mikä siis tarkoittaa sitä, että pienimuotoinen autohittailu on sallittua kaikkien kohdalla! Eli näissä peleissä jokaisella on lupa mainita viesteissäsi ihan kuka tahansa koulun oppilashahmoista - kunhan muistat myös seurailla muiden pelaajien pelejä ja sitä, että mitä heidän hahmonsa bileissä puuhailevat, etteivät tapahtumat mene aivan ristiin.
Mutta koska nämä bileet järjestetään suurimmaksi osaksi koulun ylisuuressa juhlasalissa ja kun kaikki oppilaat ovat pakkautuneet sinne, niin väkisinkin siellä näkee muidenkin hahmojen tekemisiä.

- Gyuri on hoitanut bileisiin pitopalvelun ja tarjoilijat sekä muutaman järjestyksenvalvojan, koska kukaan oppilaista ei halunnu ryhtyä näihin hommiin (kaikki halusivat olla mukana juhlimassa.)
Kiseok "Cream" Kim ja Jongsu "Sims" Sim ovat jengeineen vähän tuumineet, että juhlissa on vähän turhan kuivakka meno, joten tämä kaksikko on muutaman ystävänsä kanssa käynyt Maki Goton sisarusten omistamasta baarista haalimassa Makin avustuksella vähän vahvempia juomia, joita Cream ainakin on ihan runsaalla kädellä käynyt sekoittelemassa valmiiksi tehtyihin boolimaljoihin.

- Bileissä on mukana eräs Sakurako Highin vanha oppilas, joka toimii DJ:nä. Tämä henkilö, Seven lempinimeltään, on Tokion musiikkipiireissä hyvinkin tunnettu ja faneja löytyy myös koulun nykyisistä oppilaista (mm. Zico ja Kyung ja heidän kaveriporukkansa ainakin. :D) Seven on saanut levytys-sopimuksen, joten jossain vaiheessa tämä nuori mies on nousemassa isompaan julkisuuteen. (Seven on siis tämän näköinen kaveri ja Mayan tuleva hahmo!)

- Tässä on pohjapiirros tuosta bileitä varten duunatusta koulun juhlasalista:


1. Pääovet saliin
2. Pukuhuoneiden ovet, joista pääsee kulkemaan
3. Kerhosiiven ovi, joka on suljettu
4. Lava, jossa voi käydä illan aikana esiintymässä, jos haluaa!
5. DJ:n koppi, josta voi käydä toivomassa haluamaansa musiikkia illan aikana.
6. Tarjoilupöydät, joissa on Gyurin palkkaamaa pitopalvelutyövoimaa tarjoilemassa - eli sekoittamassa juomia ja valmistamassa pientä naposteltavaa.
7. Puhallettavalla "seinämällä" rajattu vaahtoalue, jonka kulmissa on vaahtotykit. Rajatulla alueella on valkoista pehmeää saippuavaahtoa melkein puoleen reiteen asti!
8. Tanssilattia

Mittasuhteet eivät ole ihan kohdillaan tässä nopeasti väsätyssä kuvassa, mutta saatte ainakin jotain pientä mielikuvaa, että missä nämä bileet oikein järjestetään. :) Saliin on myös asennettu pari isoa discopalloa keskelle tanssilattiaa ja spottivaloja ja värejä löytyy joka lähtöön!

- Gyuri on hoitanut koulun pihalle myös muutaman grillikatoksen, joista voi illan aikana hakea grillipurtavaa ja pihan uima-allas on myös käytössä, jos haluaa vaahdossa uiskentelun lomassa käydä myös ihan oikeasti uimassa.
Tässä nopeasti ja huonosti väsäisty kuva koulun piha-alueesta:


1. Koulurakennus
2. Pääportit
3. Uima-allas
4. Jalkapallo- / urheilukenttä
5. Koripallokenttä
6. Korkeat ja tuuheat pensasaidat
7. Penkkejä
8. Kirsikkapuita
9. Laatoitettu tie / kulkuväylä
10. Katsomo

Tuosta urheilukentän ja koripallokentän välistä löytyy näitä grillikatoksia penkkeineen ja pöytineen!

- Bileisiin eksyy myös mukaan jo koulusta valmistuneita oppilaita, sillä pikkulinnut ovat laulaneet kesän kovimmista bailuista. Myös muutama opettaja saattaa eksyä paikalle, mutta sehän ei tietenkään menoa haittaa, sillä Sakurako Highin opettajat ovat suurimmaksi osaksi varsin rentoa porukkaa!

- Ja koska kyseessä on kuitenkin vaahtobileet, niin älyttömän hienoisiin vaatteisiin ei tietenkään kannata pukeutua - bikinit, uikkarit tai muuten mahdollisimman vähäinen vaatetus olisi kaikista parasta - sillä vaatteet tulee joka tapauksessa kastumaan ja meikit valumaat pitkin kasvoja! :D
Mutta jokainen tekee niin kuin itse haluaa.

- Kaikkien näiden pelien otsikoihin tulee laittaa alkuun lyhenne SPS (tulee sanoista Summer Party Special) ja sen jälkeen voitte kirjoittaa ihan oman otsikkonne. Tämä lyhenne sen takia, että kun valmiit pelit joskus siirretään peliarkistoon, niin näkee heti otsikosta, että mitkä pelit kuuluivat tähän kesäspesiaaliin.

- Peleihin ei tarvitse välttämättä laittaa päivämäärää, sillä jokainen tietää, että nämä pelit sijoittuvat tuohon yhteen ja tiettyyn iltaan ja yöhön. Sen sijaan peleihin täytyy määritellä jokin kellon aika, ettei hahmosi ole monessa eri paikassa samaan aikaan. (Voit siis merkata alkuun vaikka näin: Lauantai 28. heinäkuuta 2012 klo 21.15 tai pelkkä kellon aika riittää.)
Ja mielellään pelattaisiin pelejä sitten aikajärjestyksessä, eikä niin, että ensin pelataan jokin aamuyöhön sijoittuva peli ja sen jälkeen mietitäänkin, että "oho, olis ollu kiva jos alkuillasta olisikin tapahtunut näin." EI NÄIN. Vaan aikajärjestyksessä! Eli aloitetaan siitä alkuillasta ja vaikka bileisiin valmistautumisesta ja sitten lopetellaan sinne aamuyön konttailemisiin. :D

- Bileet alkavat varsinaisesti siinä klo 19.00 aikoihin, mutta kukin saa sitä ennen olla valmistautumassa tai aloittelemassa ihan missä haluaa! Eli pelejä saa siis tuolle illalle olla tuota kellon aikaa aikaisemminkin, mutta ne pelataan silti tuolla pelialueella - vaikka ne sitten siinä vaiheessa sijoittuisivatkin jonnekin muualle.
Juhlat jatkuvat aina aamuyöhön saakka ja kovimmat bilettäjät ovat varmasti pystyssä vielä aamun sarastaessa.

- Yhden pelin ei tarvitse välttämättä kestää hirveän pitkään. Ja peliä pelatessanne voitte vähän miettiä sitä, että kuinka paljon aikaa pelissä on kulunut, jotta osaisitte sitten määritellä seuraavalle pelille jonkin ajan.
Mutta tosiaan, illan aikana toivottavasti mahdollisimman moni törmää toisiinsa, joten älkää jääkö liian pitkäksi aikaa pelaamaan yhtä ja samaa peliä!

- Ja tähän loppuun vielä tämmöinen asia, että tämän illan aikana IHAN KAIKKI ON MAHDOLLISTA!
Eli vaikka olisitte ajatelleet, että hahmonne ei ikinä voisi törmätä johonkin tiettyyn hahmoon missään tilanteessa tms, niin tämän illan aikana mahdotonkin on mahdollista! Ihan kaikki voivat viettää aikaa keskenään ja törmätä toisiinsa ihan missä vain! (Mä en voi olla ainoa, joka suunnittelee kaikkea kivaa omille hahmoilleen heti, kun näen jonkun itseäni miellyttävän hahmon jollakin toisella pelaajalla - eli nyt kaikki oikeasti vain rohkeesti suunnittelemaan kaikkea! ;D)
Joten nyt kaikki vain rohkeasti pommittamaan muita pelaajia yksäreillä ja suunnitelkaa kaikkea kummallista ja hauskaa tämän illan varalle! :D

Tähän topiciin voi laitella mielipiteitä - ylläpitoa varsinkin kiinnostaa, että mitä mieltä te muut tästä meidän hirveällä vaivalla suunnitellusta kesäspesiaalista olette! - ja kysymyksiä otetaan myös ilomielin vastaan!
Jos jotain jäi mieltä askarruttamaan, niin kysykää vain rohkeasti, me kyllä yritetään sitten selittää paremmin. Tämä ilmoitus on tälleen aika nopeasti kirjoitettu, niin voi olla ajatusvirheitä tai teksti voi olla muuten aika epäselvää. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Kesä 24, 2012 9:59 am

Hoo~ o3o Ihan älyttömän hyvä idea! : D Itselläkin alkoi heti päässä pyöriä kaikenlaisia ajatuksia mitä bileissä voisi tapahtua. (Onko tämä se tunne mitä kaikki MasterChefit aina sanoo, että: "Heti tuli idea tehdä sitä, tätä ja tota!"??) Joten melkein toivon, että joku tulisi ehdottamaan peliä, koska muuten itse lähetän niin monelle viestiä etten enää muista keiden kanssa pelaan : D Muutenkin Takerulla on huimat yksi peli valmiina ja neljäköhän kesken : D (Pitäisi pelailla niitä varmaan pikkuhiljaa loppuun : D)

Maya kirjoitti:bikinit, uikkarit tai muuten mahdollisimman vähäinen vaatetus olisi kaikista parasta
Jaajaa... Että vähäinen vaatetus... >:33 Okei anteeksi pervomielikuvitukseni : D Mutta kuulostaa vain niin... Pervolta. Tai sitten vika on minussa. Siis ei tarvitse korjata mitään Maya! En itsekkään keksisi varmaan mitään parempaa : D Ja tuokin johtui mitä suuremmalla todennäköisyydellä minusta : D

Mutta minä ainakin ihan innoissani täällä valmiina alkamaan pelaamaan heinäkuun alusta sitten : D

avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  sienis lähetetty Su Kesä 24, 2012 11:53 am

aaa tää kuulostaa ihan mahtavalta ! ah, nään sen illan jo sieluni silmin (ja sanon jo tässä vaiheessa että voi Ryutaro-parkaa) ! :::D

joo olkaa hyvät ja heittäkää mua viestillä jos saatte jonkun idean peliin feat. Hati tai Ryutaro koska ite olen maailman tyhmin enkä .. uskalla vaivata teitä. ^^'
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Maya lähetetty Su Kesä 24, 2012 12:36 pm

Heh, loistavaa että tuli tämmönen hyvä vastaanotto tälle idealle! :D Me tätä Shuin ja Destin kanssa ollaan jo jonkun aikaa pohdiskeltu ja viety suunnitelmaa eteenpäin, mutta tänään sitten ruvettiin ihan kunnolla pistämään tekstiä ylös asian tiimoilta.

Parkkis; Voi kyllä, tottakai se kuulostaa pervolta, kun tämmönen mahdottoman pervo ihminen on ollu kirjoittamassa tätä tekstiä! ;DD Heh!
Mutta joo, vaahtobileet on vähän niinkuin allasbileet, niin tottakai siellä on pakko kuljeskella suht vähissä vaatteissa. Eli jokainen voi pukea päälleen sellaset vaatteet kuin haluaa, mutta että kunhan niiden kastuminen ei haittaa - koska kaikki tulee tosiaankin kastumaan kyseisissä bailuissa! ;)

sienis; VOI KUULE KULTAPIENI! :::D <3 Nyt saat "vaivata" ihan ketä tahansa tämän asian tiimoilta! Eikä siitä edes mitään vaivaa ole, ei todellakaan.
Eli rohkeesti vaan laitat kanssapelaajille yksäriä ja varmasti sulla itelläskin on jotain omia suunnitelmia, että mitä sä haluisit et sun hahmoillesi tapahtuisi ton illan aikana! ;)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Samirix lähetetty Ti Kesä 26, 2012 4:26 pm

Hohohooo~ AIvam ahti idea! :DD Miulla on ainakin noita ideoita enemmän kuin tarpeeksi, että pitää yrittää kattoa ettei nyt liikaa niitä pelejä tule heti samantien XD Että inspiraatio alkoi oikein laulaa nyt ettei mitään rajaa, että KIITOOOSHHHH!!!<3 :DDDDD

Mutta tuo on kyllä niin hyvä idea, että halkean innostuksesta jo nyt, että voe vattu sentään XD
En nyt oikein muuta osaa tähän kirjoittaa paitsi kehua ttä ideaa maasta taivaaseen :'DDDDD Säästän teidät siltä kumminkin, koska kuka nyt jaksaa lukea näitä miun romaanivastauksia, hää???? *reps*
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Kesä 27, 2012 9:34 am

MOUUUUUUUUU! Tää kuulostaa loistavalta! (säälin sua Hirotoseni, mutta asia on nyt niin, että sut heitetään kylpyyn)

Hahhahahha, naurattaa jo nyt, mitä siellä sattuu tapahtumaan... XDD (mä ja mun loistavat ideat) Joo, mutta eiks tää nyt sit huomen oo. (Onks tää niinkuin online-peli vai pelaillaaks näitä ihan niin kuin muitakin pelejä?)
Mut joo, innolla odottelen Hiroton uittamista... XDDDD

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Kesä 27, 2012 9:42 am

Ihanaa, ku kaikki noin innoissaan : DD Ei ihan turhaan suunniteltu tämmöstä juttua !
Jännyyksiä tulee tapahtumaan >8)

Ja Fuyu, siis heinäkuun 28. olis tää, mut avataan se pelialue heti heinäkuun alusta. Ideana siis pelaillla ihan normityyliin pelejä tolle yhelle päivälle sen parin kuukauden aikana, minkä ajan pidetään se pelialue auki : DD (Olinpas hyvä selittää, eli ehkä en XD)


Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Maya lähetetty Ke Kesä 27, 2012 9:48 am

Hienoa, että täällä on lisää innokkaita pelaajia, jotka on tän idean kannalla! :DD

Fuyu; Ei kun siis, Sakurako Highissa alkaa kesäloma 27. heinäkuuta ja nää bileet on sitten 28. heinäkuuta (kuukauden päästä siis). Että pelit sijoittuvat tuolle yhdelle illalle ja yölle.
Mutta pelejä pelataan siis ihan samalla tavalla kuin muutenkin, mutta nämä kesäspesiaalijutut täytyy saada pelattua tietyn aikarajan sisällä - alkaen siis nyt heti heinäkuun alusta ja aikaa on aina tuonne syyskuun alkupuolelle saakka. :)
Ja ne pelit pelataan siis ihan omalla pelialueella (vähä niinkuin tuo oppituntipelialue!), joka me pykäistään pystyyn tässä ihan muutaman päivän sisällä, jotta innokkaimmat pääsee pelailemaan heti kun vain mahdollista. :D

Eli pelit saavat käytännössä sijoittua ihan minne tahansa - asuntolalle, keskustaan ja sitten tietysti nuo koulun saliin sijoittuvat pelit - mutta ne kaikki pelataan vain tuolla yhdellä tietyllä pelialueella.

Toivottavasti tästä selityksestä nyt oli jotain apua. XD Mutta hienoa jos on hyviä ideoita jo valmiiksi (toivottavasti ne ei nyt romuttunut tämän selityksen myötä :''D)
Nyt ihmiset vaan pistämään sitä yksäriä toisillenne, jos jollakulla toisella pelaajalla on joku sellanen hahmo, jonka kanssa haluaisitte kehitellä jotain kivaa oman hahmonne kanssa! Älkää oikeesti ujostelko, kun rohkeesti vaan!!! :D

// edit. Oho, Shui olikin jo nopeempi ton vastaamisen kanssa. XD

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Kesä 27, 2012 9:49 am

Shui // Joo, sienis kerkes korjata jo mun käsityksiä päivämäärästä... XDD
Jees, online on vähän tympeä pelityyli, kun se viestit on lyhyitä yleensä. Varsinkin jos joku ulkopuolinen lukee sitä, niin se saattaa jäädä sille vähän hämäräksi...

(Munkin selityksen on 10+)

Oho, Mayakin kerkes tähän, mut joo, hokasin mitä ajetaan takaa. Mouuu, kuukausi pitää odotella.. XD

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Maya lähetetty Ke Kesä 27, 2012 9:53 am

Eijei, ei sun kuukautta tartte odotella! XD Näitä pelejä pääsee pelailee jo neljän päivän päästä, mutta ne kaikki pelit sitten vaan sijottuu tolle yhdelle tietylle päivälle. :D
Kunhan jokaisen pelin tapahtumat siis sijottuu tolle yhdelle tietylle päivälle ja sit niitä pelejä saakin pelata sit seuraavat pari kuukautta. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Maya lähetetty La Kesä 30, 2012 7:37 am

Ilmoittelen tässä, että väsäsin nyt tuon oman pelialueen näille Summer Party Special - peleille! Se on tuolla Sakurako Highin alapuolella, oppitunti-pelialueen yläpuolella. :)
Eli sinne siis KAIKKI lauantaihin 28. päivään heinäkuuta sijoittuvat pelit, jotka ovat millään tapaa kytköksissä noihin vaahtobileisiin! (sisältää siis iltapäivän ja alkuillan valmistautumiset, juomisen aloittelut - jos jotkut siis aloittelevat jo juhlia jossain päin kaupunkia ja vasta sen jälkeen saapuvat bileisiin - ja niin edelleen.)

Ja pelien otsikoihin siis se SPS - lyhenne ja sen perään voi kirjoittaa pelille oman otsikon. Muistakaa myös laittaa pelien alkuun kellonajat (samalla tavalla kuin nyt olette laittaneet päivämäärät näkyviin), jotta vähän nähdään tuota ajankulua. :)
Plussaa olisi, jos myös kirjoittaisitte siihen kellonajan perään, että minne peli mahtaa sijoittua, esim;
lauantai 28. heinäkuuta, klo 19:30, Huoneet. Mutta tuon päivämäärän voi myös jättää pois, sitä ei ole pakko laittaa näkyviin (koska se on jo tiedossa)!

Ja MUISTAKAA pelata niitä pelejä tapahtumajärjestyksessä! Vaikka teillä olisi kuinka hyviä suunnitelmia sinne loppuillalle, niin aloittakaa silti sieltä alkuillasta ja valmistautumisesta ja siirtykää siitä sitten pikkuhiljaa sinne loppuiltaan ja yöhön!
Yöhön sijoittuvien pelien jälkeen ei enää ruveta pelailemaan alkuillan pelejä - eli siis nyt ottakaa rohkeasti vaan kanssapelaajiin yhteyttä yksäreiden muodossa ja ryhtykää suunnittelemaan pelejä! :D

Eipä tässä kai enää muuta. Kysykää, jos on jotain kysyttävää - muussa tapauksessa toivotan mukavia pelihetkiä, kun pääsette niitä huomenna aloittelemaan! ;D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Summer Party Special - eli vaahtobileet Sakurako Highissa!

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa