And do you remember when...? [KUOLLUT]

Siirry alas

And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Kesä 09, 2012 8:52 am

// Desti ja Minho tänne näin !! 8) //

lauantai 26. toukokuuta 2012, Shibuya

Jaejoong Kim

Sillä hetkellä Jaen arvostus Kanginia kohtaan hipoi niin pohjalukemia, että se alkoi olla jo historiallista. Ei hän toki yleensäkään mitenkään ylettömästi pitänyt kollegansa päähänpistoista, joten sinällään asiassa ei ollut mitään uutta, mutta nyt oli ensimmäinen kerta, jona toinen oli kerta kaikkiaan lempannut Jaen yksikseen baarin nurkkaan. Ja sekös Jaea risoi, sillä Kanginhan se oli ollut se, joka oli taas väkipakolla raahannut Jaen mukaansa! Olisi lähtenyt alun alkaenkin yksin, jos aikoi vain häipyä iskemään kännipäissään ties ketä. Eikä Jae ollut niin sosiaalinen tapaus, että olisi edes muutaman juoman alkoholit veressään kiinnostunut lähtemään yks kaks hieromaan tuttavuutta baaritiskille jonkun randomin kanssa. Mies olikin siis vain istuskellut naama vähän nurpallaan siinä nurkkapöydässä, josta Kangin oli lähtenyt vessaan ja jäänyt sille tielleen (kyseisen "tien" Jae näki tahtomattaan omin silmin - olihan tuo tanssilattia kuitenkin siinä vähän turhan hyvällä näköetäisyydellä).

Jae oli jo jonkin aikaa harkinnut, että vain lähtisi litomaan. Silti hän ei ollut saanut vietyä ajatusta toiminnan tasolle, vaan yhä vain istui siellä pienen nurkkapöydän ääressä siemaillen hitaahkosti jättimäistä oluttuoppiaan, jonka Kangin oli hänelle jalomielisesti reilu tunteroinen sitten tarjonnut. Mies keskittyi parhaansa mukaan välttelemään katsekontaktia kenenkään kanssa, sillä hän ei varsinaisesti halunnut kenenkään liittyvän seuraansa. Hän oli liian pahalla tuulella jaksaakseen yhtä ainutta liian juopunutta lirkuttelijaa.

Hetkisen kuluttua saatuaan olusensa loppuun, nousi Jae ylös mukavalta pehmeältä sohvaviritelmältä ja suuntasi askeleensa kohti baaritiskiä. Hän halusi vielä lasillisen vettä ennen kuin lähtisi pois ilmoittamatta tahallaan Kanginille yhtään mitään (ikään kuin toinen enää edes muisti koko Jaen olemassaoloa, se big fat asshole).
Vuoroaan odotellessaan Jae sormeili ajatuksissaan uppoutuneena kaulassaan roikkuvaa kaulakorua, jonka hän oli joskus muinoin saanut Minholta syntymäpäivälahjaksi, eikä ollut kyennyt heittämään sitä pois siinä vaiheessa, kun oli hankkiutunut eroon kaikesta muusta Minhosta muistuttavasta. Ja viime aikoina tuo pahainen koru oli jostakin syystä tullut eksyneeksi miehen kaulaan paljon useammin kuin mitä se oli aikoihin tehnyt.

// tuliko tästä vähäsen lyhyt vai onko mun pituuskäsitys vaan jotenki vääristyny X'') ja se Minhon joskus antama koru vois olla vaiks se, mikä Jaella on esittelyssä siin mis on kans silmälasit :DD hoksasin äsken, et se on ollu sil oikeestiki useemminki kaulassa (esim esittelyn eka video... joo mitä ihmettä mä taas teen, ku pitäs kirjottaa :::D), ni kävis ihan hyvin tähän tarkotukseen... mut joo, ei muuta XD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Kesä 15, 2012 3:26 am

// Sainpas tän tänne vihdoinkin!! :DDD kökköööö, mut koita kestääää! Ja koru is a good idea!!! ((: //

Minho Lee

Viikko. Niin kauan siinä meni ennen kuin hän tiesi mitä pitäisi tehdä. Viikon hän oli pohdiskellut eroaisiko heti ja lähtisi takaisin Amerikkaan tai edes toiselle puolelle Japania. Tai kenties Etelä-Koreaan ja jopa Kiinan valtio oli yksi vaihtoehto. Hän oli miettinyt pakenemista – sen verran pelkurimainen hän oli. Mutta pakeneminen alkoi tuntua huonolta vaihtoehdolta joka päivä vähemmän, johtuen siitä, että näki toisen kasvot joka ikinen sekunti mielessään. Hän tunsi sydämensä sykkivän hiukan paremmin kun näki toisen, mielensä kirkastuvan kun ajatteli toista ja sormiensa syyhyvän kun ajattelikin vain sitä, että saisi jälleen koskettaa toisen sormia. Ne olivat silloin aikanaan sopineet niin hyvin Minhon omaan käsiin, että hän halusi tietää, sopivatko ne vielä yhtä hyvin. Joten, pakeneminen muuttui toiseksi suunnitelmaksi:

Mitä jos hänellä olisi vielä mahdollisuus?

Entä jos jokin suurempi voima oli vain tuonut hänet, jotta kohtaisi jälleen toisen.. Minho ei uskonut niihin voimiin, mutta tämän kerran hänen huulilleen nousi sanat: entä jos sittenkin?
Joten, hän halusi tutustua toiseen uudestaan. Mutta ikävä kyllä toinen teki mitä tahansa jotta pystyisi välttelemään Minhoa. Kissa ja hiiri leikki oli jatkunut jo jonkin aikaan, joten suunnitelma pitäisi vaihtaa. Ja hän oli huomannut hetkensä koittavan kun kuuli sivukorvalla (ei, hän ei ollut salakuunnellut) toisen iltasuunnitelmat. Joten, siinä syy miksi hän astui baarin ovista sisään ja kun oli huomannut toisen, ei heti ollut mennyt tämän luokse. Hän oli tarkkailut tilannetta. Miettinyt mikä olisi hyvä hetki lähestyä toista. Ja hänen onnekseen Jae jäikin suhteellisen nopeasti yksin. Mutta ei hän siltikään halunnut heti lähestyä toista. Sehän vaikuttaisi aivan liian ilmiselvältä. Eikä hän halunnut saada epätoivoisen miehen leimaa itselleen.

Minho istui sivummalla, johon toisen katse ei varmasti pääsisi, mutta hänellä silti olisi mahdollisuus tarkkailla toista. Välillä Minho joutui torjumaan joidenkin iskuyritykset – tai ei edes hän torjunut. Hän vain oli huomioimatta nuo epätoivoiset yritykset, jolloin toisen osapuolen kiinnostus varmasti lakkaisi. Ei hän ollut töykeä, mutta hänellä oli vain muut prioriteetit mielessä.

Lopulta hän huomasi hetkensä koittaneen, kun näki toisen nousevan ylös ja suuntaavan kohti tiskiä. Minho hymyili hiukan ja nousi itsekin ylös, suoristaen valkoista kauluspaitaansa, jonka päällä oli tumma liivi. Jaloissaan hänellä oli tummat farkut ja siistit tummat kengät. Mies alkoi suunnistaa kohti tiskiä ja antoi toisen päästä tiskille ensimmäiseksi. Hetkeksi Minho pysähtyi ja veti syvään henkeä, vetäen kasvoilleen rauhallisen ilmeen. Mielessään hän laski kymmeneen ja käveli sitten tiskille, aivan siihen toisen viereen kun Jaen huomio oli hetkeksi muualla, huomaten saman tien tutun esineen toisen kaulassa.
”Sinä pidit sen sitten”, sanoi kääntäen Jaen huomion itseensä ja hymyili pienen hymyn toisen suuntaan. Odottamatta toisen vastausta katsoi ympärilleen ja katsoi sitten toista kysymys kasvoillaan: ”Mutta, mitä sinä täällä teet? Jos muistan oikein, et koskaan ollut tällaisen illanvieton ylimpiä ystäviä.. Onko sinulla kenties.. seuralainen täällä?” Hymyili toiselle hieman ystävälliseen sävyyn, vilkaisten korua vielä toisen kaulassa.
Hän piti kyllä huolen siitä, että toinen ei osaisi aavistaa sitä, että oli tavallaan vakoillut toista. Ei se kuulostaisi kauhean romanttiselta idealta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Kesä 16, 2012 3:41 am

// Minho on vähä creepy ::::D //

Jaejoong Kim

Jae oli todellakin aikoinaan Minhon häivyttyä rypenyt aikansa itsesäälissä, jonka jälkeen oli suutuspäissään paiskonut kaiken Minholta saamansa tai muuten toisesta muistuttavan materian kylmänviileästi roskikseen. Mutta koska hän kuitenkin sattui olemaan pikkaisen pehmo, oli hän säästämänsä korun kohdalla alkanut epäröidä ja laittanut sen talteen tasan yhden pöytälaatikon pohjalle säilötyn valokuvan kanssa. Ja antanut tämän jälkeen itsensä vain yksinkertaisesti unohtaa.

Jae oli niin omissa maailmoissaan, että säpsähti säikähdyksestä, kun kuuli aivan siitä vierestään tutun äänen, joka hänen kauhukseen vielä kommentoi kaulakorua. Hän automaattisesti yritti vielä turhaan sujauttaa korun mustan hihattoman paitansa alle piiloon, mutta tässä vaiheessa taisi olla pikkaisen myöhäistä.
Toisen jatkaessa juttuaan Jae tuijotti tätä kohtuullisen varuillaan olevan ja yllätetyn näköisenä, olihan hän tietyllä tapaa ikään kuin jäänyt rysän päältä kiinni. Pieni yhdennäköisyys ajovaloissa olevan peuran kanssa taisi olla väistämätön.
Jae oli viime ajat vältellyt tehokkaasti Minhoa, sillä toinen tuntui saamaan hänen aikanaan selvittelemättä jääneet tunteensa ja ajatuksensa totaalisen solmuun ja koko miehen jotenkin poissa tolaltaan olevaan tilaan. Liekkö Zicokin huomannut, että jokin painoi välillä, vaikka Jae hyvin sen peittikin.
Parasta oli ollut vain vältellä toista niin hyvin kuin vain samassa koulussa työskennellessä oli mahdollista.

Mutta nyt toinen oli päässyt yllättämään hänet, eikä Jae jonkin verran juoneessa tilassaan edes tajunnut, että toisesta kannattaisi hankkiutua eroon, eikä alkaa vääntämään mitään small talkia.
Jaen kielen päällä oli näsäviisas ja sarkastinen vastaus, että oli tullut baariin esimerkiksi kuorimaan perunoita, mutta päätti pitää sen ihan omana tietonaan.
"Kangin raahasi mut tänne", Jae sen sijaan vastasi puuskahtaen ja kääntyi vilkaisemaan jonnekin selkänsä taakse tanssilattialle, "mutta löys aika nopeesti mielenkiintosempaa tekemistä", mies jatkoi kääntäen paljon puhuvan katseensa takaisin Minhoon.
"Entäs itse?" vaaleahiuksinen kysyi saadessaan vihdoinkin käteensä sen vesilasillisen.
Ilmeisesti hän ei sitten kuitenkaan pääsisi aivan suunnitellun helposti katoamaan paikalta.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ti Kesä 19, 2012 4:49 am

Minho Lee

Minholta ei ollut jäänyt huomaamatta toisen hiukan hätääntynyt ilme, joka oli tullut säpsähdyksen jälkeen. Olihan toinen jäänyt rysän päältä kiinni siitä, että ei ollut täysin unohtanut vuosien aikana Minhoa – minkä joku muu olisi saattanut varmasti tehdä.
”Ei ollut tarkoitus pelästyttää noin”, hän sanoi antaen ääneensä valua hiukan huolestunutta sävyä. Sillä hetkellä antoi myös luvan itselleen katsoa hetken aikaa kunnolla toista, koska Jaen huomio tuntui sillä hetkellä enemmän muualla. Ei toinen kauheasti ollut muuttunut nuoruuden ajoista, paitsi ehkä menettänyt vielä sitä lapsenomaisuutta kasvoista. Mutta silmät olivat edelleen samanlaiset. Niistä hän oli aikoinaan pitänyt eniten – toisen hymyn lisäksi.

”Ilta ei ole tainnut sitten mennä täysin suunnitelmien mukaan”, totesi toisen raahaus-kommentille, ja nojasi rentona baaritiskiin. Hän näytti baarimikolle kahta sormea ja osoitti yhtä pulloa työntekijän vieressä, johon sai vastaukseksi nyökkäyksen.
”Tutustun paikalliseen baari-kulttuuriin tietysti, mitäs muutakaan”, vastasi sitten toisen kysymykseen hymyillen, kääntäen huomionsa takaisin Jaehen. Naputti sormiaan pienesti nojaamansa tiskin pintaan ja katsoi toista tummilla silmillään.

”Olet vältellyt minua”, totesi sitten toiselle, antaen sitten katseensa kierrellä hetken aikaa baarin ihmisissä.
”Mutta onhan se kai ihan.. Ymmärrettävää”, hymyili heikosti, katsoen sitten taas toiseen. Minho päätti olla kuitenkin sen enempää olla puhumatta hänen lähdöstään, kun baarimikko asetti kaksi shottia suolien ja sitruunoiden kanssa heidän eteensä. Minho virnisti pienesti toiselle ja työnsi kyseistä shottia hiukan lähemmäksi toista.
”Mietin, että jos jakaisit tämän shotin kanssani. Vanhojen aikojen kunniaksi? Koska, ne olivat kuitenkin ihan hyviä aikoja”, kertoi toiselle ja kallisti hieman päätään. ”Katsotaan reagoitko samalla tavalla nykyään tequilaan, niin kuin ensimmäisellä kerralla”, Minho naurahti toiseen ja mietti, että hyväksyisikö toinen tämän ns. rauhan eleen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Kesä 24, 2012 8:39 am

Jaejoong Kim

Jae ei kommentoinut yhtään mitään siihen, kun Minho otti puheeksi sen, että Jae oli ihan selkeästi vältellyt häntä. Ei mies ollut missään vaiheessa kuvitellutkaan, etteikö toinen tätä olisi huomannut, sillä olihan hän väistellyt toisen lähestymisyrityksiä melko silmiinpistävästi. Jae tuijotti Minhoa takaisin melkoisen ilmeettömin kasvoin ja räpelsi huomaamattaan hivenen hermostuneesti jälleen kaulakoruaan. Mitä hän olisi voinut tuohon kommentoida, kun ei hän tosiaankaan aikonut alkaa kiellellä välttelyä?
Miksi ihmeessä toisen täytyi tuppautua tällä lailla hänen seuraansa, kun hän oli selvästikin viestinyt haluavansa täysin päinvastaista?
Jaen helpotukseksi baarimikko iski kaksikon eteen kaksi shottia keskeyttäen Minhon puheet tuosta vähän vaivaannuttavasta aiheesta. Se ei tosin ollut mikään helpotus, että nuo kyseiset shotit sattuivat olemaan juuri tequilaa ja Minho virnistyksen kera työnsi toisen Jaen eteen.
Minho oli opettanut Jaen juomaan tequilaa joskus heidän ollessaan vielä alaikäisiä, ja ensimmäisen kerran jälkeen Jae oli oksentanut seuraavan päivän läpeensä juotuaan kyseisiä shotteja ihan liian monta yhdelle kertaa ja saanut samalla kuulla juttuja omista edellisillan tekemisistään, joista ei itse muistanut puoliakaan. Harjoituksen myötä tequilasta oli sitten tullut hänelle jonkinlainen lempialkoholijuoma - siihen asti, että Minhon häivyttyä maisemista ei hän ollut kertaakaan koskenut tuohon litkuun, joka vetäistiin kitusiin suolan ja sitruunan kanssa.

Jae tuijotti hetken aikaa eteensä työnnettyä shottia epäluuloisesti ja kohotti sitten tuon saman epäluuloisuutta tihkuvan katseensa Minhoon ennen kuin hänen ilmeensä suli jopa kevyen huvittuneeksi.
"No toivottavasti en reagoi", Jae totesi Minhon sanoihin. Ei hän voinut kieltää, etteivätkö vanhat hyvät ajat olleet olleet hyviä aikoja, muttei hän nyt varsinaisesti halunnut vieläkään alkaa asioikseen muistella niitä useammasta illan aikana juodusta juomasta huolimatta.
Tequila tosin sai hänet vähän turhan puheliaaksi ja iskemään tarinaa kuin paraskin vitsiniekka, joten ehkä Minhon tarjoaman shotin alaskulauttaminen ei ollut paras ratkaisu.
Joka tapauksessa sen enempiä ajattelematta ja Minhoa odottelematta Jae heitti suolat, itse shotin ja sitruunan huiviin.
"Ihan yhtä pahaa, ku aikoinaanki", mies tuumasi pieni irvistys kasvoillaan.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Heinä 01, 2012 8:06 am

// keksin tohon vähän tollaista menneisyys särpäkkää, että kerro jos ei käy ja pitää muuttaa se sitte XDDD säki saat pohtia mitä kaikkee minho on josku tehny ja mitä jae muistaa. :'DD //

Minho Lee


”Tiedä sitä milloin viimeksi olet juonut kyseisen shotin”, Minho totesi Jaelle ennen kuin ex-poikaystävä oli vielä aloittanut sen shotin juomista. Muistoja kävi salaa kurkistamassa Minhon mieleen, kun katsoi toisen silmäilevän shottilasia.
Oliko se väärin haluta lähestyä toista uudelleen? Kenties kyllä tai kenties ei. Minho ei ainakaan itse osannut määritellä omiensa tekojensa oikeutta, viisautta, järkevyyttä ja kannattavuutta. Tai ehkä hän tiesi jossakin syvällä sisimmissään miksi juuri osti toiselle tequila-shotin. Se oli yksi heidän muistonsa. Yhteinen sellainen. Vaikka se tuntui ehkä typerältä, mutta Minholle aina tuli mieleen Jae, kun näki jonkun jossain päin maailman kaikkeutta juovan tequila-shotin. Kliseistä kuin mikä, mutta eihän Minho sitä koskaan itsellesi myöntäisi tai edes kenellekään muulle.

Minho näpräili pitkillä sormillaan tequila lasia ja lopulta päätti tuhota sen - juoda parempiin suihin. Sivusilmällä hän katsoi kuinka myös Jae kulautti shotin alas kurkustaan, samalla kun itse tunsi kirpeän sitruunan polttavan suussaan. Eikä suun oloa helpottanut suola tai itse alkoholi. Mutta suhteellisen peruslukemilla Minho pystyi pitämään kasvonsa, kun sai perinteisen shotti seremonian päätökseen. Hän tunsi kehonsa hiukan tärisevän kyseisestä alkoholista ja hän hengitti syvään, pudistellen pienesti päätään.
”Jep, yhtä pahaa”, myönsi toiselle ja laski lasin pöydälle. Hän kääntyi Jaen puoleen ja hymyili pienesti.
”Mutta silti sinun oli pakko aikoinaan lyödä vetoa sen miehen kanssa, että pysyisit pystyssä kun joisit tietyn verran tequilaa putkeen.. Kuinka monta se olikaan?” Kysyi toiselta mietteliäs ilme kasvoilla. Se ilta ei ollut päätynyt kauhean hyvin Jaen kannalta, mutta oli tämä kuitenkin voittanut kyseisen vedon. Pystyssä Jae pysyi, mutta ilta ei ollut päätynyt kauhean romanttisesti. Ellei toisen selän taputtamista vessassa pidetty sellaisena.

”Voitit kuitenkin ja ei ainakaan kukaan epäillyt tequila-taitojasi sen jälkeen”, hymyili pienesti ja tilasi itselleen drinkin baarimikolta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Heinä 01, 2012 9:48 am

// no ei tarvi mitään muutella, hyvä vaan 8DD //

Jaejoong Kim

Tequilan tuttu ja kirpeä maku jostain lukioajoilta sai yksinäisen kylmän värähdyksen kulkemaan Jaen selässä, ja mies pyyhkäisi suutaan kämmenselkäänsä. Eihän tämä ollut edes millään tapaa hyvää, joten minkä ihmeen takia he olivat niitä aikoinaan juoneet jatkuvasti?
Jae kääntyi vilkaisemaan Minhoa, kun tämä kehtasi ottaa esille sen tuhoisan kerran, jona Jae oli äitynyt vähän turhan kunnianhimoiseksi - ja uhannut yöllä pää vessanpöntössä, ettei joisi enää ikinä mitään muuta kuin puhdasta vettä.
"Ihan liian monta", Jae vastasi toisen muisteluun siitä, kuinka monta niitä shotteja oli loppujen lopuksi uponnut. Tyhmästä päästä oli todellakin kärsinyt koko ruumis sinä kertana, ja ihan rehellisesti sanottuna kyllä useana muunakin kertana.
"Nii", vaaleahiuksinen totesi, "sä tosin jaksoit irvailla pitkään, et kuinka idiootti voi ihminen olla."

***

Jos Jaelta olisi joku tullut jälkikäteen kysymään, että miksi hän oikein jäi vielä siihen Minhon kanssa, kun oli kerta jo ollut hyvää vauhtia lähdössä kotiin, ei mies olisi osannut vastata yhtikäs mitään. Mutta niin vain mies löysi itsensä reilun tunnin kuluttua erään baarin seinustalla olevan pöydän äärestä. Minho oli tarjonnut Jaelle vielä yhden tequilan, sitten Jae ei ollut tajunnut lopettaa hyvän sään aikana ja lopulta Jaekin oli tarjonnut muutaman. Pöydälle olikin kertynyt jo useampi tyhjennetty shotti- ja drinkkilasi, ja Minho oli Jaen huomaamatta päätynyt istumaan ehkä pikkaisen turhan lähelle.
"Rehtori oli vähän turhan fiksu mies vastukseks", Jae nauraa hekotti äänensä käytyä jo hyvinkin sammaltavaksi. Hän oli juuri päässyt kertomasta juttua eräästä kerrasta, kun lukion rehtori oli istuttanut heidät alas, iskenyt paperit ja kynät eteen ja laittanut molemmat kirjoittamaan omat versionsa tapahtuneesta. Jae oli muka ovelana kuvitellut, että jos hän yrittäisi ajatella kuin Minho ja kirjoittaisi selityksensä sen mukaan, niin he pääsisivät pälkähästä yhtenevillä jutuillaan, mutta kuinka ollakaan oli Minho juoninut samalla logiikalla.
Rehtori oli lähes kirjaimellisesti räjähtänyt, kun kumpikin oli nohevana ojentanut hänelle paperinsa, ja kummassakin oli valehdeltu lennokkaasti silmät ja suut täyteen hyvinkin eriävästi.

Jae jopa viihtyi. Mies oli sujuvasti alkoholin vaikutuksesta unohtanut kaiken, jonka perusteella hän oli aiemmin vältellyt toista hyvinkin kärkkäästi. Toisaalta he olivat kuin yhteisestä sopimuksesta vältelleet niitä kaikkein herkimpiä aiheita (tai Jae oli vaihtanut aihetta, jos Minhon suusta tuleva teksti lähentyi yhtään hälyttävää suuntaa) ja juttua oli irronnut lähinnä niistä pelleimmistä toilauksista.
Eikö hänellä ollut ihan oikeus muistella vähän menneitä parin juoman ääressä? Olkoonkin, että kyseessä oli entinen poikaystävä, jonka tarkoitusperät olisi tajunnut hyvin nopeasti, jos olisi vähän ajatellut.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty To Elo 02, 2012 1:54 am

// kauan meni!!! ): sorryyyyyy! mutta sainpas lopulta kirjoitettua!! //

Minho Lee

Minho oli käynyt tulevien tapahtumien käännöskohdat mielessään ennen kuin oli astunut kyseiseen baariin sinä iltana. Ensimmäinen skenaario olisi mennyt niin, että Jae olisi saman tien lähtenyt pinkomaan kohti ulko-ovea ja Minho ei olisi päässyt vaihtamaan sanaakaan toisen kanssa. Toisessa skenaariossa hän taas pystyi vaihtamaan pari sanaa entisen poikaystävänsä kanssa, kunnes tämä olisi jonkin tekosyyn varjolla poistunut paikalta. Skenaarioita ja tapahtumien kulkuja oli miljoonia erilaisia Minhon päässä, mutta ei hän todellakaan ollut ajatellut, että pääsisi juuri siihen tilanteeseen missä hän oli juuri nyt.

Siinä hän oli. Istumassa toisen vieressä ja nauttimassa hyvistä juomista ja varsinkin toisen seurasta. Hän, joka oli hylännyt rakkaansa kun nallin kalliolle unelmiensa tähden. Olihan Minho aika renttu, sitä ei käynyt kieltäminen. Mutta juuri nyt kyseinen renttu tunsi olonsa paremmaksi kuin pitkään aikoihin. Oli kulunut monta vuotta kun viimeksi hän pystyi nauttimaan, siis pelkästään nauttimaan, jonkun toisen seurasta. Eikä kyseessä ollut ihminen jonka kanssa hänen piti tulla toimeen, jotta saisi jonkun kuvausmatkansa maksettua tai saisi jonkun mahtavan lööpinaiheen itselleen.

”Mm, vähän turhankin fiksu”, Minho naurahti hieman ja hörppäsi hieman juotavaa lasistaan, jota oli jonkun aikaa pyöritellyt käsissään.
No, ainakin rehtori kehui lopulta meidän mielikuvitustaitoja”, totesi Jaelle ja muisteli mielessään kyseistä tapahtumaa. Rehtori oli ollut kyllä äkäinen kuin ampiainen, mutta silti viimeisissä lauseissaan hieman rauhoitettuaan kehunut heidän kirjoitustaitojaan. Mikä oli silloin ehkä hieman, mutta vain hieman, lievittänyt tuomiota.
Ilta oli mennyt mukavasti muistellen menneitä, vaikka Minho välillä oli yrittänyt ottaa nykytilanteen esille. Minho halusi selvittää asiat. Tuoda toiselle esille sen, että ei todellakaan ollut unohtanut toista vuosien aikana – päinvastoin.
” Mutta mitä kaikkea muua sinulle kuuluu nykyään?" Päätti sitten esittää viattoman kysymyksen. Hän halusi saada tietää lisää toisesta, koska vaikka toinen tietyllä tavalla oli samanlainen kuin ennen, niin silti varmasti Jaessa oli jotakin mistä Minho ei voinut nykyään tietää.
"Mitä kaikkea elämässäsi on tapahtunut sillä välin kun olin maailmalla?" Kysyi vielä toisen viattoman kysymyksen edellisen perään, tietämättä kuitenkaan, että kysymys saattaisi olla ehkä hiukan vääränlainen juuri heidän tilanteeseen.

// Yritin keksiä jonkinlaisen kysymyksen johon jae voi hiukan räjähtäää. :DD //

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Elo 11, 2012 12:58 pm

Jaejoong Kim

Jae kyllä tiesi, että hänen kuuluisi selvittää asiat Minhon kanssa, jotta kumpikin voisi sitten jatkaa elämäänsä rauhassa, eikä hänen tarvitsisi itsensä olla koko aikaa kireä kuin viulunkieli kulkiessaan koululla kauhuissaan siitä, jos Minho pääsisi yllättämään hänet niin, ettei hän ehtisi livahtaa karkuun.
Muttei Jae uskaltanut. Nytkin hänestä oli paljon sujuvampaa vain rupatella niitä näitä kuin kaksi vanhaa kaverusta, joiden tiet olivat joskus aikoinaan eriytyneet ilman mitään sen suurempaa dramatiikkaa.
Tosin jos hän ei olisi ollut alkoholin rentouttavan vaikutuksen alaisena, olisi hän todennäköisesti jo lähtenyt lätkimään, eikä suinkaan jäänyt paikalle edes turisemaan menneiden hyvistä puolista.

Kaikki meni hyvin siihen asti, kun Minho onnistui kysymään muutaman kysymyksen, jotka suorastaan särähtivät Jaen korviin. Mies harvemmin reagoi yhtään mihinkään kovin voimakkaasti negatiivisessa mielessä ja oikeasti suuttuminen oli häneltä äärimmäisen harvinaista, mutta nyt vaaleahiuksinen tunsi menettävänsä totaalisesti malttinsa ennen kuin ehti hillitä itseään lainkaan. Jae kääntyi tuijottamaan vieressään istuvaa ärsyttävän viattomalta näyttävää Minhoa, ja kaikki se hämmennys, suuttumus ja loukkaantuneisuus toista kohtaan tuntuivat vain lähtevän vyörymään hallitsemattomalla kertarysäyksellä.
"'Sillä välin, kun olin maailmalla'?" Jae toisti hitaasti toisen sanat voimatta uskoa korviaan, että tämä oikeasti kehtasi esittää tuollaisen kysymyksen tuosta noin vain. "Paremminki sen jälkeen, kun kylmänviileesti yhtäkkiä otit ja häivyit!"
"Ei siinä mitään, jos olisit puhunu aiemmin suunnitelmistas ja vaikka lähettäny sillon tällön postikortin, mutta ei, ku heippa vaan ja mä en enää kuule susta ennen kun tyhjästä ilmestyt takasin just kun olin saanu elämän taas järjestykseen!"
Jaen äänenvoimakkuus oli kohonnut usealla pykälällä, ja mies oli huomaamattaan ensin sätkähtänyt kauemmas toisesta ja sitten loikannut jo seisomaan kykenemättömänä enää istumaan paikoillaan. Mutta ihan oikeasti, hän ei vain kyennyt ymmärtämään, miksi tämän piti mennä näin kaikista mahdollisista vaihtoehdoista. Hän oli oikeastaan jo ajat sitten päässyt yli koko Minho-jutusta ja jatkanut elämäänsä, mutta vasta Zicon myötä oli hän tuntenut viimein haavojen parantuneen lopullisesti. Ja totta kai kaikista hetkistä juuri silloin Minhon piti ilmestyä repimään ne taas auki.
"TAJUATKO SÄ, KUINKA PITKÄÄN MÄ OLIN IHAN RIKKI SUN TAKIAS??!"

// Jae-rage, wohoo ::::D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: And do you remember when...? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa