What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Siirry alas

What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Kesä 06, 2012 11:25 am

//Eli Maya ja Heechul, jos tulisitte tänne päin?? : D//

Keskiviikko 6.6.2012

Takeshi Miyamoto

Vaaleahiuksinen poika istui pulpetissaan ja nojasi poskeaan kämmeneensä silmät vain hiukan auki. Häntä ei olisi vähempää voinut kiinnostaa asia mitä heidän luokanvalvojansa luokan edessä selitti.
Poika sulki silmänsä kokonaan, mutta hätkähti hereille kun hänen kätensä petti ja löi melkein leukansa pöydän kovaan pintaan. Hän nosti hiukan päätään kääntyen katsomaan luokan seinällä tikittävää kelloa. Tuntia oli vielä jäljellä aikakin kaksikymmentä minuuttia.

Poika huokaisi hiljaa ja painoi otsansa pöydällä lepäävien käsiensä päälle. Hänen päätään särki, eikä hän ollut saanut nukutuksi melkein ollenkaan. Ja tämä vain siitä, että tupakka-askin viimeinen käärö oli palanut edellisen päivän aamuna ikkunan ääressä. Olisiko hänen pitänyt miettiä hiukan pidempään polttamisen lopettamista?

Ja nyt hän sitten mietti kuinka voisi saada edes yhden tupakan. Toki hän voisi kysyä voisiko joku hakea hänelle askin tai pari, mutta ei hän selviäisi hengissä koulun loppumiseen asti. Tai ainakin siltä hänestä tuntui juuri nyt...

Hiljaa pojan silmät alkoivat kostua ja hän pyristi kätensä nyrkkiin.
"Helvetti..." hän sihahti itsekseen räsytellen silmiään tiuhaan.

Hetken päästä kello alkoi soida välitunnin alkamisen merkiksi ja kaikki oppilaat tunkivat kirjansa laukkuihin alkaen sitten lähteä luokasta. Vaalea nosti päätään hiukan hämillään. Oliko hänen toiveensa sittenkin kuultu?
"Kuinka vain", hän kohautti olkiaan ja alkoi pakata laukkuaan.

//Tulipas outo... O.o Varsinkin aloitukseksi ja vähän lyhyt, mutta tässä se nyt on : D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Kesä 09, 2012 11:51 am

// Here we are :D //

Heechul Kim

Tummakutrinen mies paasasi luokkansa edessä sanaluokista (jotka jokaisen kyllä olisi pitänyt osata jo siinä vaiheessa elämäänsä, kun lukiossa kuitenkin oltiin), mutta kertauksen vuoksi hän oli päättänyt käydä vähän vanhoja asioita läpi ennen koeviikkoa. Varsinkin, kun hänen luokallaan tuntui olevan muutamia, jotka eivät vain tuntuneet millää oppivan ja myös niitä, joita ei edes näyttänyt pahemmin kiinnostavan, Heechul ajatteli vilkaistessaan nuoriherra Miyamoton suuntaan, joka parasta aikaa nuokkui pöytänsä ääressä.
Heechul suoristautui täyteen mittaansa puhuessaan kuuluvalla äänellä koko luokalle, kävellen hitaasti edestakaisin siinä luokkansa edessä. Tummakutrisella miehellä, joka myös opettajainhuoneen prinsessanakin tunnettiin, oli ihmeellinen kyky saada oppilaiden huomio itseensä sen kummemmin ääntään korottamatta - tietysti oli myös niitä poikkeuksia, joita nyt ei vain ylipäätään tuo koulunkäynti tuntunut liikaa kiinnostavan ja sille Heechul ei voinut mitään, vaikka hän olisi tarjonnut näille tapauksille rahaa joka kerta, kun he osasivat keskittyä asianmukaisesti tunnilla.

Tunti oli juuri loppusuoralla ja juuri kun Heechul sai kerrottua luokalleen kotiläksyt seuraavaa oppituntia varten, kello soi välitunnin merkiksi. Oppilaat ryhtyivät melko kiireisen oloisina pakkaamaan tavaroita laukkuihinsa, tunnolliset oppilaat kiirehtisivät jo seuraavalle oppitunnille, kun taas osa viettäisi välitunnin vähän rennommissa merkeissä. Heechul seurasi hetken aikaa katseellaan kuinka vaaleahiuksinen lyhyehkö poika pakkasi laukkuaan nuokuttuaan koko tunnin pöytänsä ääressä.
"Miyamoto-san, jäisitkö hetkeksi?" mies viittoili yhtä oppilaistaan jäämään hetkeksi luokkaan ja Heechulin ilmeestä kyllä saattoi päätellä sen verran, että hänellä tosiaan oli tällä kertaa jotain asiaakin.
"Ovatko oppituntini tosiaan niin tylsiä, että sun täytyy nuokkua koko tunnin ajan?" Heechul kysäisi varsin rempseään sävyyn ja miehen silmäkulmassa käväisi nopeasti huvittunut pilkahdus.
"Vai jäikö yöunet kenties vähän vähemmälle viime yönä?"

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Kesä 10, 2012 3:00 am

Takeshi Miyamoto

Takeru jäi katsomaan opettajaansa hiukan hämillään kun tämä pyysi häntä jäämään luokkaan. Hän kyllä tiesi jo mistä tämä halusi hänen kanssaan puhua ennen kuin tämä edes aloitti puhumisen.
"Ovatko oppituntini tosiaan niin tylsiä, että sun täytyy nuokkua koko tunnin ajan?"
'Ovat ne' vaalea ajatteli itsekseen ja pieni virnistys kohosi hänen huulillee. Tai eihän hän oikeastaan voinut niin hyvin sitä tietää kun ei ollut kuunnellut oikeastaan edes mistä puhuttiin, mutta yleensä äidinkielen asiat eivät kiinnostaneet häntä yhtään.
"Vai jäikö yöunet kenties vähän vähemmälle viime yönä?"
Niinhän ne olivat tosiaan jääneet. Paljon vähemmälle. Hän ei voinut estään pientä hakotusta ennen kuin vastasi luokanvalvojalleen.
"Vähän molempia", poika hymyili hiukan huvittuneena. "Mutta ei aivan. Et sinä ole mitenkään tylsä tai huono opettaja. Aihe vain on hiukan... Kyllästyttävä."

Lyhyt poika kohautti olkiaan ja vaihtaen painoa jalalta toiselle. Hän tunsi olonsa hiukan hermostuneeksi. Kunnon sauhut olisivat nyt tarpeen.
Hän löi itseään nopeasti otsaan. Eikö hän enää ajatellut muuta kuin tupakkaa!?
"Heechul. Kun sinä olet noin kiva opettaja niin ei sinulla sattuisi olemaan..." nuorempi piti hetken tauon miettien olisiko se sittenkään järkevää. "Tupakkaa?"

Nuorempi kääntyi katsomaan toista koiranpentu-ilme kasvoillaan. Nyt hän tosiaan tunsi itsensä todella epätoivoiseksi, koska kysyi opettajaltaan tupakkaa. Eikä siitä voinut seurata mitään hyvää. Heechul pitäisi varmaan hänelle koko välitunnin kestävän opetuksen kuinka tupakka on epäterveellistä, ja että hän on vielä alaikäinen, eikä saisi polttaa vielä moneen vuoteen. Lisäksi hän saisi varmasti jonkin näköisen varoituksen.
"Tai ei mitään. Unohda koko juttu äläkä lähetä minua rehtorille", hän perui vielä nopeasti, vaikka se tuntuikin niin turhalta, koska oli jo mennyt sanomaan sen opettajalleen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Kesä 10, 2012 5:04 am

Heechul Kim

Tummatukkainen mies odotti mielenkiinnolla oppilaansa vastausta esittämiinsä kysymyksiin. Hän tiesi, että äidinkieli ei ehkä kuulunut useimpien lempiaineisiin, mutta hän oli myös erittäin tietoinen omista opetustaidoistaan - eli jos seurasi tunnilla, niin vähän levottomammatkin tapaukset yleensä tajusivat ainakin jotain. Rennonoloisesti Heechul oli nojautunut takanaan olevaa työpöytäänsä vasten ja ristinyt käsivartensa huolettomasti rintakehälleen, pitäen katseensa kuitenkin melko tiiviisti edessään olevassa pojassa.
Heechul ei voinut estää pientä huvittunutta naurahdusta karkaamasta huuliltaan, kun tämä nuoriherra Miyamoto vakuutteli, ettei hän ollut mitenkään huono tai tylsä opettaja, vaan vika oli lähinnä itse oppiaineessa - eli poika siis kuului siihen joukkoon, joka ei suuremmin arvostanut äidinkieltä oppiaineena.
"Mutta vaikka aihe itsessään ei kiinnostaisikaan, niin et sä silti voi valvoa öitä ja tulla tunneille nukkumaan", Heechul aloitti hieman saarnaavaan sävyyn, jatkaen kuitenkin vähän huvittuneemmin, "Ja ethän sä kuitenkaan halua loukata mun tunteita nukkumalla mun hyvin suunniteltujen oppituntieni aikana?"
Ilme miehen kasvoilla kieli huvittuneisuudesta - tietenkin opettajana Heechulilla olisi velvollisuus vahtia, että hänen oppilaansa oppivat vuoden aikana sen verran kuin opetussuunnitelmassa määrättiin, mutta jos oppilasta itseään ei aihe kiinnostanut, niin minkäs sille sitten mahtoi. Heechul ei ollut sentään ihan niin omistautunut työlleen, jotta hän jaksaisi saarnata ja paasata kerta toisensa jälkeen jokaikiselle tunneilla nukkuville oppilaille.

Heechul kohotti hieman kysyvänä toista kulmaansa, kun nuorempi aloitti varsin maanittelevan lauseensa kehumalla häntä kivaksi opttajaksi ja mies ehti jo miettiä, että mitä ihmettä toinen oikein oli vailla, mutta pitkään hänen ei tarvinnut sitä pohtia. Tupakkaa? Ihan oikeasti, hei. Oppilas, vieläpä hänen oman luokkansa oppilas ja ykkösluokkalainen, yritti pummia häneltä tupakkaa? No se sinänsä selitti nuoremman äsköisen väsyneen ja jotenkin hermostuneen oloisen käytöksen hänen tunnillaan.
Koiranpentuilmeiden kruunaamattomana kuninkaana Heechul seurasi huvittuneisuutta huokuen nuoremman yritystä saada pummittua itselleen tupakkaa omalta opettajaltaan. Pointsit hyvästä yrityksestä, sitä ei käynyt kieltäminen.
"Tilanne ei suinkaan ole niin vakava, että lähettäisin sua arvon rehtorimme luokse", mies tokaisi huvittuneeseen sävyyn, pienen naurahduksen karatessa huuliltaan. Ja vaikka Heechul lähettäisikin toisen rehtorin tykö, niin mitä Yoshiki loppupeleissä edes voisi asialle tehdä? Sanoa, että tupakoiminen on väärin, takavarikoida jäljellä olevat röökit, kieltää tekemästä sitä enää koskaan ja antaa jälki-istuntoa. Ei se ole koskaan ennenkään estänyt oppilaita polttamasta, niin miksi se tehoaisi nyt? Eli Heechul vain säästi hyvää hyvyyttään Yoshikin aikaa.

"Mutta, jos nyt keskustellaan vielä hetki tästä sun koulunkäynnistäsi - voi kyllä, olen kuullut juttuja myös opettajakollegoiltani - niin voi olla, että ehkä, ehkä, multa saattaisi löytyä jokunen ylimääräinen tupakka", tummakutrinen mies ehdotti hieman ovelaan sävyyn, ottaen nyt parhaimmat aseensa käyttöön.
Heechul oli tottunut aina saamaan kaiken haluamansa, keinolla millä hyvänsä, eikä se estänyt häntä käymästä kauppaa oppilaansa kanssa, jos se vain tarkottaisi sitä, että nuorempi keskittyisi tämän jälkeen edes vähän ahkerammin tunneilla.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Kesä 11, 2012 3:04 am

Takeshi Miyamoto

Vaaleahiuksinen huokaisi melkein helpotuksesta kuullessaan ettei toinen lähettäisikään häntä rehtorille. Nimittäin hän ei juuri nyt kestäisi sellaista ylirauhallista saarnaa rehtorilta, joka, mitä ilmeisesti itsekkin poltti. Muutenkin aina rehtorin tai opettajan pitäessä saarnaansa siitä kuinka tupakka on epäterveellistä olisi hänen tehnyt vain sanoa näille ettei se kuulunut heille mitä hän teki.
Poika kohotti pienen, ehkä hiukan kiitollisenkin hymyn huulilleen jääden katsomaan sitten opettajaansa silmiin. Tämä oli oikeasti aika kiva. Tai ainakaan vielä hän ei ollut saanut kovin suuria toruja tunnilla nukkumisesta.
"Mutta, jos nyt keskustellaan vielä hetki tästä sun koulunkäynnistäsi - voi kyllä, olen kuullut juttuja myös opettajakollegoiltani - niin voi olla, että ehkä, ehkä, multa saattaisi löytyä jokunen ylimääräinen tupakka."
Lyhyen pojan ilme vaihtui samassa hämmestyneeksi ja hänen silmänsä laajenivat hiukan. Minkälaisia 'juttuja'? Eikä hän tosiaan olisi ikinä uskonut saavansa luokanvalvojaltaan tupakkaa. Tai eihän se tietenkään ollut täysin varmaa toinen oli sanonut "ehkä", mutta olihan tuokin jo jotain.
"Wau..." hämmentynyt ja epäuskoinen huokaus karkasi lyhyen huuliltaan. Pian hänen ilmeensä kuitenkin kirkastui ja hän olisi voinut vaikka alkaa hyppiä. Hänen henkikultansa pelastuisi sittenkin!
"No mitä sinä haluat tietää?" huulikorun omaava kysyi virnistäen pienesti. Hän risti kätensä myös rinnalleen.

Hän kyllä melkein jo tiesi ettei hänen opettajansa olisi kuullut kovin hyviä juttuja. Koulun käynti ei ollut oikein maistunut ja useimmat opettajat olivat kyllästyneet häneen ennemmin tai myöhemmin. Luokaska poika oli heitetty ulos lähes joka päivä, eivätkä koe numerotkaan mitään hyviä olleet joissain aineissa, muttei hän varmasti ollut luokan huonoin. Ja varmasti jos hän olisi hiukan jaksanut lukea niin numerot voisivat noustakkin. Omasta mielestään koulu tähän asti oli mennyt ihan kohtalaisesti näinkin. Ja mitäs opettaja laittoivat hänet käytävälle istumaan. Mitä hän siellä oppi? Olemaan hiljaa? Ei se parantanut hänen numeroitaan, jos joku tärkeä asia jäi sen takia väliin.

"Mitä muut ovat minusta sanoneet? Tietenkin he ovat varmaan haukkuneet minua huonoksi oppilaaksi ja kaikkea, mutta jotain muuta?" nuorempi hymyili leveästi yrittäen vaikuttaa edes hiukan rennommalta. Häntä tosiaan kiinnosti mitä kaikkea opettajat oppilaista puhui. Vaikkei Heechul hänelle paljon kertoisikaan niin se oli mielenkiintoista kuulla edes jotain.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 03, 2012 4:57 am

Heechul Kim

Opettajainhuoneen draamakuningattarenakin tunnettu Heechul ei voinut muuta kuin seurata tyytyväisenä vierestä kuinka hän sai toisen täyden huomion kiinnittymään itseensä. Ja kuka sanoi, ettei tämänsorttinen kaupankäynti oppilaiden kanssa ollut sallittua? Häiriköthän suorastaan kilpailisivat hänen huomiostaan, jos hän ottaisi uudeksi tavakseen käydä näiden kanssa useamminkin kauppaa tupakasta!
Arvon rehtori tuskin arvostaisi tätä Heechulin uutta kaupankäyntiprojektia ja tummatukkainen mies luultavasti saisi aikamoiset haukut niskaansa, mutta loppupeleissä hän tiesi saavansa tahtonsa läpi - jos hän oikeasti haluaisi näin tehdä.

Heechulia melkein nauratti nuoremman yhtäkkinen mielialanvaihdos, kun toinen oli piristynyt kertaheitolla saadessaan kuulla, että hänen opettajansa saattaisi ehkä lahjoittaa jotain omista tupakkavaroistaan. Noh, ainakin toisen mielenkiinto oli nyt täysin kiinnittynyt häneen.
"En niinkään halua tietää mitään, mutta jos multa nyt sattuu ylimääräinen tupakka löytymään, niin me tehdään diili. Kunhan ensin selvitetään muutam asia", mies sanoi pieni hymynkare huulillaan, ääntään hieman arvoituksellisesti madaltaen. Ei olisi erityisen hyvä, jos joku ulkopuolinen nyt sattuisi tämän keskustelun kuulemaan, vaikkakin viimeinen luokasta poistunut oppilas olikin laittanut oven kiinni.
"Eivätkä mun opettajakollegat nyt suoranaisesti ole sua haukkuneet, mutta parantamisen varaa kyllä olisi", Heechul jatkoi ristiessään käsivarret uudemman kerran rennonoloisesti rintakehälleen.
Hänen täytyi hetki ihan muistella, että ketkä kaikki hänen kollegoistaan olivat käyneet häne juttusillaan. Eikä häntä niinkään hirveästi kiinnostanut, jos joku hänen oppilaistaan sattui välillä aiheuttamaan muille opettajille harmaita hiuksia (kunhan hänen oppilaansa eivät tehneet sitä hänelle), mutta ihan muodon vuoksi hänen täytyi ottaa asia puheeksi.
"Sä olet kuulemma myöhästellyt useammiltakin oppitunneilta ja sun keskittyminen on ilmeisesti ollut samaa luokkaa kuin äskenkin", hän jatkoi viitaten sanoillaan äskeiseen äidinkielentuntiin, jossa nuorukainen ei kyllä ollut mitenkään erityisesti loistanut keskittymiskyvyllään.

"Ensimmäiseen koeviikkoon, joka sattuu olemaan ennen kesälomaa, on vielä kuutisen viikkoa. Eli mulla olisi sulle pieni ehdotus, jos kiinnostaa?" Heechul ehdotti pieni, ovela hymynkare huulillaan ruskeiden silmien katsoessa edessään olevaa poikaa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Heinä 03, 2012 11:55 am

Takeshi Miyamoto

Vaaleahiuksinen poika nyökkäsi pienesti hänen luokanvalvojansa puhuessa jostain diilistä. Sinänsä jos siihen sisältyisi se, että hänelle liikenisi pari tupakkaa kohtuu hintaan, niin kyllä se varmaan sopisi. Silloin hän selviäisi hengissä ja Heechul saisi ehkä tietää jotain hänen koulunkäynnistään luokanvalvojana.
”Eivätkä mun opettajakollegat nyt suoranaisesti ole sua haukkuneet, mutta parantamisen varaa kyllä olisi.”
Ei tarvitse kaunistella asiaa… Takeru ajatteli ja katseli hiukan hajamielisesti luokan kattoa. Hetkinen, nyt hän itsekin jo ajatteli, että koulu menee huonosti. Ei se käynyt päinsä. Jos hän itse ajatteli, että koulu meni ihan hyvin, niin oli hän silloin uskottavampi opettajienkin silmissä.
”Sä olet kuulemma myöhästellyt useammiltakin oppitunneilta ja sun keskittyminen on ilmeisesti ollut samaa luokkaa kuin äskenkin”
Viaton hymy kohosi nuoremman huulille tämän kääntäessä vihdoinkin katseensa taas luokanvalvojaansa. Hän kohotti toisen kätensä pörröttämään hiukan hiuksiaan. Luokanvalvoja oli sittenkin aika hyvin kärryillä hänen koulu menestyksestään. Nyt hän tosiaan olisi halunnut olla luokan tähtioppilas, jota opettaja kehuisi hyvistä numeroista ja siitä kuinka olisi kuullut muilta opettajilta hyvää palautetta. Mutta hän ei ollut kovin loistelias koulussa eikä niitä hyviä numeroitakaan juuri ollut.
”Noh, ehkä joskus”, hän sanoi hiljaa ja vilkaisi lattiaa. Ehkä häntä hiukan harmitti, ettei ollut ottanut koulua tosissaan. Tässä se sitten kostautui. Hän oli luokanvalvojansa kanssa luokassa puhumassa siitä kuinka hän oli myöhästynyt tunneilta ja kokeista pääsi juuri ja juuri läpi.
”Mutten minä kovin usein tahallani”, oli ensimmäinen lause mikä tuli pojan mieleen, joten sen hän sanoi nopeasti. Edelleen hän yritti katsoa toista mahdollisimman suloisesti ja viattomasti, vaikkei siitä varmaan kovin paljon hyötyä ollut. Enemmän hän varmasti näytti väsyneeltä, johtuen varmaankin väsyneistä silmistä ja huonosta ryhdistä. Lisäksi hänen päätään särki edelleen, eikä hän pystynyt kovin hyvin edes keskittymään tähän keskusteluun. Ei ihme, että Heechul huomautti hänelle tunnilla nuokkumisesta.
”Ensimmäiseen koeviikkoon, joka sattuu olemaan ennen kesälomaa, on vielä kuutisen viikkoa. Eli mulla olisi sulle pieni ehdotus, jos kiinnostaa?”
Lyhyen pojan huulilta karkasi pieni tirskahdus. Vai että ”ehdotus”, virne levisi tämän huulille, mutta hän piti kuitenkin naurunsa kurissa.
”Riippuu vähän siitä minkälainen ”ehdotus”? Ja mitä minä siitä hyötyisin?” Takeru korosti sanaa ”ehdotus”. Hän käänsi katseensa tällä kertaa kynsiinsä ja tarkasteli nyt niiden lakkauspinta.

Vaalean pojan päätä alkoi yhtäkkiä särkeä yhä enemmän ja hän kohotti toisen kätensä koskettamaan ohimoaan. Hän sulki silmänsä hetkeksi saadakseen pienen pyörrytyksen pois. Poika näki kuitenkin parhaaksi hypähtää pöydälle istumaan ja painoi otsansa reisiin nojaavia käsiään vasten. Hän hengitti muutaman kerran syvään ja puristi silmänsä tiukasti kiinni.

//Tuli ihan älyttömän tönkkö, vaikka yritin lukea sitä monta kertaa läpi ja korjata joitain kohtia D://
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: What would you like to ask?? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa