Han "Luhan" Lu

Siirry alas

Han "Luhan" Lu

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Kesä 06, 2012 8:36 am

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Han Lu
Lempinimi: Luhan, Lulu
Syntymäaika ja ikä: 20.4.1995 (17v.)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 1
Luokka: 1-A
Luokanvalvoja: Heechul Kim
Valinnaiset aineet: kuvaamataito, maantieto, tietotekniikka, fysiikka
Huone: 107
Seks. suuntautuminen: bi (ei ole koskaan tullut varsinaisesti edes ajatelleeksi asiaa)
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Luhan on syntynyt ja kasvanut Kiinan pääkaupungissa Pekingissä Haidianin kaupunginosassa ja on muuttanut Japaniin vasta juuri ennen lukion alkamista. Hän on käynyt ala-asteelta lähtien melko kansainvälistä koulua, joten siirtyminen Japaniin ja Sakurako Highiin ei ole ollut mikään liian kova lasku, vaikka kyllä hän silti hieman eksyksissä tunteekin olevansa.
Luhanin perhe on täysin normaali ilman kaapeissa lymyäviä luurankoja. Hänen perheeseensä kuuluvat molemmat vanhemmat, muutamaa vuotta nuorempi pikkusisko sekä kolme koiraa. Pojan välit eräässä teknologiayrityksessä rivityöntekijänä työskentelevään isäänsä ovat hieman etäisemmät kuin välit hänen kotiäitinä olleeseen äitiinsä, joka palasi takaisin työelämään vasta Luhanin ollessa yläasteella. Sisko taas on Luhanille niin läheinen kuin sisarukset noin keskiverrosti ovat: mukaanlukien satunnaista tahallaan härnäämistä, mutta varsinaisesti Luhan ei ole koskaan onnistunut pahemmin tappelemaan sisarensa kanssa.Luonne:
Ensivaikutelma Luhanista ei todellakaan mene pieleen, vaan osuu juurikin nappiin: hän on todella ujo ja jatkuvasti hieman pihalla ollen persoonallisuudeltaan tasan niin suloinen kuin miltä näyttääkin. Hän ei puhu paljoa, päinvastoin. Nuorukainen jopa välttää luonnostaan puhumista, ja avaa suunsa vasta sitten, kun elekieli ja nyökyttely pienen hymyn kera ei enää ole riittävä kommunikointitapa. Ja jos hän intoutuu puhua pulputtamaan epätyypillisen pitkän pätkän yhtä soittoa, nolostuu hän siitä heti perään itse ja väläyttää ilmoille kiusaantuneen hymynpoikasen. Pöllähtäneen ja ilmeettömän ilmeen lisäksi vähän vaivaantuneen oloinen nauru onkin hänelle hyvin tyypillistä.

Vaikka Luhan onkin ujo ja hiljainen, on hän siitä huolimatta melkoisen rento ja letkeä persoona - varsinkin tuttujen seurassa. Ujous ei siis tee hänestä varsinaisesti säikkyä, vaan hän elelee ikään kuin jossakin omassa pienessä hajamielisessä kuplassaan, josta häntä saa aika ajoin herätellä. Luhan vain tykkää keskittyä itsekseen omiin tekemisiinsä ja on taitava viihdyttämään itseään esimerkiksi leikkimällä joka ikisellä esineellä, jonka käsiinsä saa.

Luhan tarvitsee lähelleen tukipilareita, joista hän hakee hyvinkin helposti suojaa selustaansa, vaikka tilanteena olisi vain uusiin mukavan oloisiin ihmisiin tutustuminen. Vieraiden ihmisten seurassa hän nolostuu äärimmäisen helposti, ja välillä hänen kaverinsa saavat suorastaan pelastaa Luhanin pinteestä sosiaalisissa tilanteissa. Tuttujenkaan seurassa ei hänestä kyllä kuoriudu mitään suulasta ja äänekästä tapausta, vaan hän pysyttelee silloinkin vähän sivustakatsojana.

Luhanille mieleisintä ajanvietettä ovat erilaiset urheilulajit. Poika harrastaakin useampia joukkuelajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa ja baseballia, mutta kaikista lahjakkain hän on jalkapallossa. Pelatessaan hän ei ole niinkään mikään joukkueen tähti, vaan ennemminkin taustalla hommaa kasassa pitävä voima, joka suhtautuu tehtäväänsä vakaalla antaumuksella. Hän harrastaa myös yksinään kaikkea vesiurheilusta lenkkeilyyn, joten lajirepertuaari on varsin laaja. Suurin osa pojan vapaa-ajasta menee urheillessa, mutta jos häntä ei pelikentältä löydy, istuu hän usein mättämässä pleikkaria tai tuijottamasta telkkaria.Kuvissa: Luhan (EXO-M)

Ulkonäkö:
Yhdellä sanalla sanottuna Luhan on söpö. Nuorukaisen kasvot ovat suorastaan oppikirjaesimerkki siitä, mitä käsitteellä "babyface" tarkoitetaan. Asiaa korostaa vielä se, että pojan kasvojen perusilme on tyhjä ja hän näyttää jatkuvasti olevan vähän eksyksissä ja jossakin omissa haavemaailmoissaan, jos ei esimerkiksi hymyile. Ja aina hän vain palaa tähän samaan ilmeeseen tajuamatta edes itse, että tekee niin.

Luhanin hiukset ovat lyhyehköt ja pehmeän ruskeat. Ne roikkuvat joko huolettomasti otsalla tai ovat harottuina tuulentuivertaman näköisiksi pystyyn. Usein pojan hapsottava kampaus onkin sen näköinen kuin hän olisi kömpinyt juuri viisi minuuttia sitten ylös sängynpohjalta ja sujuvasti jättänyt hiuksensa harjaamatta. Urheillessa Luhan taas tykkää sitoa osan hiuksistaan ponnarille pystyyn päälaelle, jolloin hän saattaa mahdollisesti muistuttaa pikkaisen ananasta. Hän saa usein kuulla tästä vähän koomisesta kampausvalinnasta, mutta koska hän on aina pitänyt hiuksiaan niin, kun on halunnut niiden olevan pois tieltä, sitoo hän ne jatkossakin jalkapallotreeneihin mennessään kyseisellä tavalla.

Luhan on noin 176cm pitkä ja painaa noin 57kg. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikalla tapaa urheilullinen. Liikaa lihasmassaa ei siis todellakaan löydy, vaan hänen vartalonsa on lähinnä muokkaantunut ketteräksi ja poikamaisen sopusuhtaiseksi useiden urheiluharrastusten myötä.

Luhanin vaatemaku on yksinkertainen. Hän ei suostu pukemaan päälleen mitään liian monimutkaista, vaan pitäytyy helpoissa ja poikamaisissa vaatteissa, jotka eivät ole tiellä tai ahdista millään tavalla. Useimmiten hän kuljeksiikin rennossa, ei välttämättä niin loppuun asti mietityssä asussa, jota leimaa vielä tietynlainen urheilullisuus. Päässään hänellä keikkuu silloin tällöin sivuttain isketty lippa, joita hänen vaatekaapistaan löytyykin useanlaisia.Muuta:
- veriryhmä O
- eläinrakas ihminen ja rakastaa kaikenlaisia pieniä ja karvaisia otuksia
- Luhan on ilmiömäisen hyvä tekemään Rubikin kuutioita ja tämä kohtuullisen random taito aiheuttaa usein sen, että hän saa pyöritellä noita kuutioita yleisön kellottaessa vieressä

Kerhot:
- jalkapallokerho
- koripallokerho
- baseballkerho

Videot:
Luhan and Rubik's CubeSuhteet:

Hiroto Ogata - Luhanin huonekaveri, joka muutti samaan huoneeseen lukuvuoden oltua jo jonkin aikaa käynnissä. Luhan avitti Hirotoa alkuun ihan käytännön asioissa, joten hiljaisemman luonteiset pojat tulivat ikään kuin automaattisesti tutustuneeksi toisiinsa. Ja vaikka molemmat ujoja ovatkin, niin keskenään he pystyvät olemaan jo erittäinkin vapautuneesti.

Takeshi Miyamoto - Takeru on Luhanin luokkakaveri, ja vaikka molemmat kulkevatkin lisäksi koripallotreeneissä, eivät he tunne toisiaan vielä mitenkään erityisen hyvin. Kaksikon välejä voisikin kuvailla esimerkiksi perus luokkakaveriväleiksi, eli he tulevat hyvin toimeen toistensa kanssa, mutteivät kuitenkaan ole mainittavan läheisiä.

Jiho Woo - Koripallojoukkueen kapteeni, johon Luhan on onnistunut kehittämään jonkinlaisen pienimuotoisen ihastuksen. Hän näkee Zicon jonkinlaisena idolimaisena ihailun kohteena.


Pelit:

Time after time - torstai 31.5.2012

Terveys- ja seksivalistusta (oppituntipeli) - torstai 21.6.2012

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa