Hiroto Ogata

Siirry alas

Hiroto Ogata

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Kesä 04, 2012 9:04 am

// Ex-käyttäjän Fuyun hahmo, joka on siirretty Arkistoon, koska Fuyu ei ole ollut aktiivinen foorumilla aikoihin.
- Samirix (3.1.2014) //Nimi: Hiroto Ogata
Lempi- ja kutsumanimet: Hiroto/Hiro ja niitä vähemmän mairittelevia nimiä on sitten enemmänkin.
Syntymäaika ja ikä: 04.05.1995 - 17v.
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Sinkku
Vuosikurssi: 1.
Luokka: 2-B - Luokanvalvoja: Miyoun Kan
Huone: 107
Valinnaiset: Kalligrafia, musiikki, maantieto, kemia, fysiikka ja biologia

Perhesuhteet:
Hiroto asui aikaisemmin pienessä maalaiskylässä Japanin rannikolla, kylään sisältyi koulukeskus, muutama kauppa ja taloja. Asukkaita oli noin 3000.
Hiroton koti oli melko normaali ja tavallinen, lukuun ottamatta melko konservatiivista ja ankaraa ilmapiiriä. Vanhemmat olivat hyvin tiukkoja miten lapset käyttäytyivät ja puhuivat. Yleensä piti olla hiljaa ja vastata vain kun kysyttiin. Hirotolla on neljä sisarusta ja hän oli veljeksistä nuorin.
Hiroton isä oli pappi ja äiti toimi kotirouvana, papin ammatti oli varsin arvostettu ja siksi piti yllä kulissia säädyllisestä ja "täydellisestä" perheestä. Hiroton välit vanhempiinsa ovat melko huonot, oikein syytä ei ole, mutta vanhemmat eivät hyväksy lainkaan poikansa suuntautumista, että tämä pitää pojista. Hiroton pakkomuutto katkaisi välit täysin, Hiroto tietyllä tapaa ajettiin pois kotoaan. Vanhempien mielestä Hiroton koulumenestys ei ollut sopivaa, vaikka todistus koreili kymppejä. Koko jutusta paistoi läpi tekosyy sille, että perheen luopio saatiin pois "pilaamasta" perheen mainetta.
Hiroto itse epäili, että vanhemmille oli käynyt selväksi hänen ihastumisensa ja nämä pelkäsivät pojan tuhoavan perheen maineen ryhtymällä seurustelmaan toisen pojan kanssa.
Välit veljiinsä Hirotolla olivat ihan siedettävät, jos verrataan väleihin vanhempiinsa. Koska perheen talo oli hieman pieni, veljekset kämppäsivät samoissa huoneissa, kaksi vanhinta samassa ja kolme nuorinta omassaan.
Hiroton pois muutto oli hieman helpotus veljeksille, nämä saivat enemmän tilaa itselleen ja pääsivät eroon siitä hikestä, joka vaati aina täydellisen hiljaisuuden lukiessaan.
Aikaisemmassa koulussa Hirotolla oli pienehkö kaveriporukka joka piti tiiviisti yhtä ja he olivat erittäin pahoillaan kun Hiroto joutui lähtemään. Eräs kaveriporukan jäsenistä oli Hirotolle erityisesti mieleen ja Hiroto oli hieman ihastunutkin tähän.

Luonne:
Ensimmäisenä Hirotoa ajatellessa tulee mieleen adjektiivit rauhallinen, hiljainen ja hieman ujohko. Poika osaa kuitenkin olla melko äänekäskin, kun tahtoo tai hermostuu.
Useinmiten Hiroto viihtyy omissa oloissaan, mutta näkee tätä harjoittamassa sosiaalista kanssakäymistä muiden kanssa. Hieman hiljainen ja rauhallinen Hiroto omistaa kuitenkin loistavan huumorintajun ja tykkää pelleillä, mutta vain omien kavereidensa kanssa, uusien ihmisten seurassa Hiroto vaivaantuu helposti.
Hirotossa on hieman kaikkitietävän vikaa ja poika pätee mielellään, varsinkin kiusaajiensa nöyryyttäminen oikaisuilla on Hiroton mieleen. Hiroto on itsessään varsin älykäs ja pojan opiskelumotivaatio on todella korkealla, kaikessa pitäisi olla paras, siksi Hiroto kunnianhimoisesti opiskeleekin useampia valinnaisaineita, eikä mene missään aineessa sieltä missä aita on matalin. (Useiden valinnaisten takia Hirotoa haukutaan usein hikeksi.) Hiroton melkeimpä pakkomielle siihen, että hänen on oltava paras, johtuu luultavasti vanhempien miellyttämisestä, Hiroto tahtoisi olla vanhempien ylpeyden aihe hyvällä koulumenestyksellään.


Kuvissa: Hiroto Ogata - Alice Nine:en toinen kitaristi

Ulkonäkö:
Pituus: 166cm
Paino: 49kg
Ensimmäiseksi Hirotosta todetaan, että kuinka lyhyt poika on. Vaivaiset 166 senttiä. Poika on lyhyt ja se ei muuten häntä haittaisi, mutta kun isompien jalkoihin jää ja joutuu haukutuksi sen taki, lyhyydestä tulee haitta. Ruumiinrakenteeltaan poika on melko siro ja kovin treenattu poika ei ole.
Hiroton on kasvoistaan hieman lapsen oloinen, kasvot ovat pyöreähköt ja saavat Hiroton näyttämään hyvinkin nuorelta ja viattomalta. Hiroto ei meikkaa kovin vahvasti, tämäkin on juonne kotoa, kotona ei sallittu juuri mitään ehostusta. Silmät ovat todella tumman ruskeat, melkein mustat ja melko isot. Hiusten väri vaihtelee vaaleasta tummaan, aina miten Hiroto jaksaa väriä vaihtaa. Hiuksissa on usein jonkun näköisiä raitoja. Yleensä hiukset sojottavat vähän minne sattuu, mutta huolitellusti.
Hiroton pukeutuminen ei liiemmin seuraile muotia. Pukeutuessaan Hiroto suosii tummia ja kylmiä värejä sekä valkoista, myös toisinaan näkee kirkkaampia värejä. Pukeutumisessaan Hiroto on aika vaatimaton ja neutraali, poika kyllä haaveilee pukeutuvansa räväkämmin ja näkyvämmin. Asusteet ovat yleensä ne osa asusta johon poika panostaa.
Hirotolla yleensä näkee päällä farkut, yleensä tummat, t-paidan tai hihattoman ja takin tai muun vastaavan. Toisinaan jotain asusteita, koruja tai hattu. Kello on myös usein mukana.

Yhteenveto:
- Ujohko, melko syrjitty ja kiusattu.
- Pukeutuu varsin tavallisesti ja meikkaa hillitysti.
- Huonot välit perheeseensä.
- Älykäs ja hyvä oppilas, lähes pakkomielteinen tarve olla paras, osoittaa olevansa jotain.
- Panostaa eniten kouluun.
- Omistaa mustan kissan.

Tuttavuudet:
Miyoun Kan - Luokanvalvoja
Han Lu "Luhan" - Huonetoveri (Entinen) [poistunut]

Pelit:
to 31.5.2012 Time after time [KUOLLUT]
Hiroto muuttaa uuteen kouluun ja saa huonetoverikseen Luhanin.

ke 6.6.2012 Just so you know, I'm here for you. [KUOLLUT]
Luokanvalvojan kanssa käydään ensimmäisen viikon jälkeen keskustelua kuulumisista ja koulukiusaamisesta.

to 21.6.2012 Terveys- ja seksivalistusta [KUOLLUT]
Terveystiedon oppitunti

Muuta:
- Omistaa kitaran ja soittaakin kohtalaisesti.
- Pitää kissoista.
- Ei pidä kahvista ihmeemmin, tee menettelee, mutta kaakao on suosikki.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa