Finally [KUOLLUT]

Siirry alas

Finally [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Huhti 22, 2012 9:33 am

// Ja joka kerta tämä sama tänne: Maya ja Sims ! ::: DD <3 //

lauantai 28. huhtikuuta, Huoneet

Kibum Kim

Noin viikko oli kulunut siitä, kun Ryutaro oli tulla paukauttanut keskeyttämään Keyn ja Simsin, ja Keytä hävetti edelleen. Poika oli aivan varma, että kyseinen tapahtuma aiheuttaisi hänelle tuskasta kieriskelyä vielä pitkään aina, kun se sattui jotakin tyhmää aasinsiltaa pitkin tulemaan hänen mieleensä.
Key oli koko viime viikonlopun ja maanantain ikään kuin alitajuisesti tullut vältelleeksi Simsiä, sillä hän ei ollut vain kyennyt kohtaamaan toista. Hänhän oli oikeasti vain heittänyt toisen pihalle huoneestaan, vaikkei tapahtunut tosiaankaan ollut ollut toisen vika! Tämä oli hävettänyt häntä vielä enemmän kuin se seikka, että heidät tosiaan oli saatu lähes rysän päältä kiinni. Key ei voinut toisaalta kuin kiittää onnea siitä, että hänen kämppiksensä oli tullut niin varhaisessa vaiheessa, sillä vartti pidemmälle, niin... joo-o. Jo tällä tasolla tunnelma Keyn ja Ryutaron huoneessa oli ollut koko menneen viikon vähintäänkin vaivaantunut.
Mutta loppujen lopuksi Key oli sitten tiistaina hipsinyt nöyrtyneenä ja melko lyödyn oloisena poikaystävänsä luo ja pyytänyt anteeksi koko juttua. Tämän jälkeen tilanne oli normalisoitunut muuten, mutta nyt molempia tietysti kalvoi se, että aloitettu pitäisi saada vietyä loppuunkin asti.

Elettiin lauantaista alkuiltaa, ja Key kulutti aikaansa kakkoskerroksen oleskelutiloissa Ginan ja Yama-chanin seurassa parin tietokoneen ääressä. Poika oli heti päivän muutaman oppitunnin ja tanssikerhon treenien jälkeen vaihtanut päällensä revityt ja repaleiset istuvat farkut, jotka olivat saaneet kaverikseen vaaleanpunaisen pykälää liian suuren t-paidan. Kaulaansa hän oli kiskonut pitkän mustan huivin, sillä asuntolalla tuli yleisissä tiloissa helposti vähän vilpoista.
Gina oli vallannut toisen koneen jutellakseen kerrosta ylempänä Junhyungin seurassa olevan Yoseobin kanssa, ja Yama-chan puuhasteli jotain omiaan siinä viereisellä koneella samalla kun ryysti päivän ties kuinka monennetta tölkkikahviaan - Keyltä meni yli ymmärryksen se, miten toisen maha oikein kesti tuon määrän. Keylle ei ollut riittänyt edes tuolia, joten hän istui siinä koneiden väliin jäävällä pöytätasolla ja imi hajamielisen hitaasti pillillä mansikkamaitoa sellaisesta pienikokoisesta tötsästä, joissa sitä myytiin, ja latoi mielipiteitään keskusteluun, jota Gina ja Yoseob aina parhaillaan kävivät.

"Juu, käydään vaikka ens viikolla", ruskeahiuksinen poika tuumasi automaattisesti ja sen kummempia ajattelematta leffasta, jonka Gina halusi nähdä, ja jonka juonikuvioista Key oli noussut lukemaan nojaten kyynärpäillään pöytään näppäimistön vieressä.
Key suoristautui jälleen seisomaan kunnolla ja siinä pienesti venytellessään huomasi samalla Simsin tuijottavan hänen suuntaansa edelleen. Toinen oli jokin aika sitten ilmestynyt Creamin ja muiden näiden porukkaan kuuluvien ihmisten kanssa jonkin matkan päähän, eikä ollut kestänyt tervehtimisenä toimineen hymyn ja käden heilautuksen jälkeen kauaakaan, kun hän oli jo tuntenut melko intensiivisen tuijotuksen kohdistuvan itseensä. Ja joka kerta, kun hän oli vilkaissut sivusilmällä poikaystävänsä suuntaan, tuijotti tämä yhä ja aina vain hänen suuntaansa. Keytä alkoi jo melkein ahdistaa ja hän liikehtikin välillä hyvin vaivaantuneesti
Ruskeahiuksinen väläytti toiselle hymyn - jonka pystyi tulkitsemaan hyvinkin vihjaavaksi, vaikkei Key sitä ihan sellaiseksi suoranaisesti tarkoittanut - ennen kuin siirsi painonsa toiselle jalalle kääntyen taas Ginan puoleen, joka hekotteli jo seuraavalle elokuvalle.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Finally [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Kesä 04, 2012 9:50 am

// hoho! <3 >;DD //

Jongsu Sim

Tummatukkainen nuorukainen seurasi melko intensiivisellä katseella jonkin matkan päässä olevaa poikaystäväänsä, joka parasta aikaa vietti aikaansa ystäviensä seurassa parin tietokoneen ääressä. Sims oli vähän aikaa sitten saapunut kakkoskerroksen oleskelutiloihin Creamin ja parin muun kaverinsa kanssa ja tottakai nuorukainen oli heti bongannut Keyn muiden huoneessa olijoiden seasta.
Siitä oli nyt kulunut noin viikko, kun Sims oli menettänyt itsehillintänsä ja hän oli käytännössä käynyt poikaystäväänsä suorastaan käsiksi ja tottakai tuon hyvin edenneen hetken oli sitten tullut keskeyttämään se Keyn kirottu huonekaveri. Sims oli ollut täysin valmis mukiloimaan häirikön pienimpään maanrakoon, kun toinen oli uskaltanut tulla keskeyttämään heidät, mutta tilanne olikin edennyt niin, että Key oli heittänyt Simsin pihalle, eikä mustahiuksinen nuorukainen ollut ehtinyt protestoida asiaa lainkaan.
Seuraavat pari päivää olivatkin sitten kuluneet varsin vaivaantuneissa merkeissä ja Key oli käytännössä vältellyt Simsiä parhaansa mukaan, kunnes toinen oli lopulta tiistaina tullut pyytämään anteeksi tapahtunutta.

Nyt Simsin mielessä vain kalvoi ajatus siitä, että hän tahtoi niin maan helvetisti viedä asian loppuun saakka. Itse asiassa nuroukainen ei ollut hirveästi muuta ajatellutkaan, eikä hän sillä hetkelläkään pystynyt keskittymään juuri lainkaan Creamin ja muiden juttuihin, kun hänen mielenkiintonsa oli kiinnittynyt kokonaan Keyhin, joka parasta aikaa jutteli jotain Ginan (kyllä, Sims oli mielessään alkanut käyttää Keyn kavereiden oikeita nimiä Creamin keksimien lempinimien sijaan) kanssa.
Kun Key lopulta kääntyi jälleen vilkaisemaan hänen suuntaansa ja väläytti hänelle hymyn, joka oli Simsille se kuuluisa viimeinen pisara. Viimeinen naula hänen arkkuunsa - tai Keyn arkkuun, riippui miltä kantilta asiaa katsoi.
Sanomatta sanaakaan ystävilleen, mustahiuksinen ponkaisi ylös sohvalta, jossa hän oli istunut, ja varsin määrätietoisesti ja nopein askelin hän lähti kävelemään kohti poikaystäväänsä. Key saisi syyttää vain itseään, mitäs oli niin helvetin seksikäs vain olemalla aloillaan ja tekemättä mitään (tai ehkä se johtui vain Simsistä ja hänen aivoistaan, jotka olivat jääneet viimeviikkoiseen), tai näin Sims ainakin asiaa itselleen perusteli.

Tarpeeksi lähelle päästyään Sims tarttui melko jämäkällä otteella Keyn käsivarresta, lähtien kiskomaan pienempää poikaa helposti mukaansa.
"Sä tuut nyt mun kans", mustahiuksinen tokaisi ja nuorukaisen ilmeestä ja äänensävystä pystyi helposti päättelemään, että nyt ei todellakaan kannattanut väittää vastaan.
Sims johdatteli Keytä ripein askelin perässään, suunnaten tällä kertaa kohti omaa huonettaan - hän ei suostuisi tällä kertaa ottamaan sitä riskiä, että ruskeahiuksisen huonekaveri keskeyttäisi heidät jälleen, koska seuraavaksi tulisi ruumiita, eikä kukaan voisi sitä estää.
Huoneen ovi suorastaan lennähti auki, kun Sims sen kovakouraisesti avasi ja kiskoi Keyn mukanaan sisälle hämärään huoneeseen. Pidempi nuorukainen tönäisi oven vähän vähemmän nätisti kiinni, painaen ruskeahiuksisen poikaystävänsä suljettua ovea vasten. Siinä Keyn silmien alla Sims lukitsi oven ja kohotti nyt katseensa suoraan edessään olevan pojan silmiin.
Simsin katseesta näki kaiken tarvittavan huoneen hämäryydestä huolimatta ja ennen kuin Key ehti sanoa sanakaan, oli mustahiuksinen jo painanut huulensa varsin kiihkeästi hänen huulilleen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Finally [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Kesä 04, 2012 1:35 pm

Kibum Kim

Key ei varsinaisesti kyennyt täydellä teholla keskittymään ystäviensä juttuihin, kun osa hänen huomiointikyvystään oli siellä Simsin ja tämän vähän häiritsevästi purevan katseen suunnalla. Avoimesti hän ei ollut toista kääntynyt katsomaan viimeisintä lukuun ottamatta, mutta kyllä hän koko ajan tiedosti ihan riittävän hyvin katsomattakin, että oli tarkkailun alaisena.
Luotuaan melko nopean hymynsä Simsin suuntaan, pakotti Key keskittymisensä jälleen Ginaan ja siihen, mille tämä puoliksi itsekseen par'aikaa naureskeli kätensä takaa. Hän ei kuitenkaan ehtinyt edes sanoa mitään saatikka päästä kunnolla kärryille, kun hän jo tunsi käsivarressaan jämäkän otteen, joka kiskoi häntä varsin vaativasti mukaansa.
Ei mitenkään liian yllättävää, että kyseessä oli Sims.
"Mitä sä nyt - ", ruskeahiuksinen kehtasi alkaa vääntää jotain puolittaista ja pystyynkuollutta protestia ennen kuin hänen poikaystävänsä ilmeen, äänensävyn ja melkoisen käskevän otteen yhdistelmä sai hänet tukkimaan turpansa kesken lauseen.
...O-ou.
Key kompuroi muutaman askeleen verran toisen perässä ennen kuin sai tasapainonsa jälleen koottua, ja kääntyi siinä toisen raahaamana vielä luomaan yhtä aikaa hölmistyneen ja vähän turhan tietäväisen näköiselle Ginalle (Yama-chan ei edes huomannut, että jotain tapahtui) anteeksipyytävän katseen.

Sims käytännössä kiskoi Keyn käsivarresta reipasta vauhtia koko matkan oleskelutiloista tämän huoneeseen, ja nuoremman ajatuksenjuoksu ehti juuri sen verran mukaan, että hän tiedosti Simsin huoneen olevan ihan fiksu valinta ottaen huomioon, mitä viimeksi epäonnisesti tapahtui. Sen enempää hän ei ehtinyt vähäisiä aatoksiaan järjestellä, kun toinen paiskasi huoneensa oven kiinni ja samaa tahtia Keyn vasten tuota suljettua ovea.
Lyhyempi poika seurasi taas laajenemaan päässeillä silmillään, kuinka Sims käänsi oven naksahtaen lukkoon ja tuo melko lopulliselta kuulostava naksahdus jäi hetkeksi soimaan hänen päähänsä ennen kuin toinen jo järjesti muuta mietittävää. Key ehti juuri avata hieman suutaan sanoakseen jotain (tietämättä itsekään, mitä), mutta vanhempi nuorukainen käytti tuon hetken painaakseen huulensa hänen huulilleen.
Key ei muistanut tehneensä yhtikäs mitään, mikä olisi voinut olla Simsille jonkinlainen yllyke näin yhtäkkiseen ilmeisesti itsehillinnän menetykseen. Toisaalta hän oli itse todennut, että esimerkiksi välillä jo pelkkä tapa, jolla Sims hengitti, meinasi saada hänet itsensä juoksemaan pitkin seiniä ja vähän kattojakin, joten ilmeisesti siihen sitten ei kovin paljoa taidettu tarvita.
Key olisi alkuun mielellään pakittanut vähän kauemmas toisesta, joka suorastaan kävi hänen päälleen, mutta koska hän sattui olemaan painettuna kiinteää ovea vasten, ei pakoreittejä tainnut pahemmin olla. Toivuttuaan pikkaisen hän kohotti kätensä seinältä koettaakseen työntää toista edes hieman kauemmas, mutta koska tuo ennemminkin alitajuinen yritys oli täysin tuhoon tuomittu, luovutti hän jokusen hetken kuluttua. Miksi hän edes alun alkaen yritti vastustella, kun ei siitä ollut sitten mitään hyötyä? Ja miksi hän ylipäätään edes vastusteli?
No toisaalta vaikutti vähän siltä, ettei Sims jaksanut kovin hyvin enää hillitä itseään, joten Keyn oli ehkä ihan aiheellista olla tietyllä tapaa pikkaisen huolestunut.
Ruskeahiuksinen päätyi vastaamaan toisen kiihkeään suudelmaan ja siirsi energiansa pois puolihuolimattomasta toisen kauemmas työntämisestä tämän entistä lähemmäs vetämiseen. Keyn kädet seikkailivat ylös pitkin toisen käsivarsia ennen kuin kiepahtivat sujuvasti tämän hartioille.

// öh. X''''''''''''''''''''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Finally [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 06, 2012 3:14 pm

Jongsu Sim

Sims tunsi sisällään, että nyt hänen täytyi saattaa loppuun se, minkä he olivat aloittaneet viikko sitten. Hän tiesi sen, että hänen täytyi saada vietyä se loppuun, muuten hän ei saisi mielenrauhaa. Ja kun näin pitkälle oltiin kerran päästy - he olisivat Keyn kanssa päässeet loppuun saakka jo viime kerralla, ilman sitä keskeytystä - niin Sims ei aikoisi nyt luovuttaa.
Mustahiuksisen päässä oli vain napsahtanut, kun hän oli nähnyt poikaystävänsä hymyilevän hänen suuntaan siellä yhteisissä tiloissa ystäviensä seurassa ollessaan ja niinpä Sims oli vain päätynyt kiskomaan toisen mukanaan hänen omaan huoneeseensa. Jonne kukaan ei todellakaan uskaltaisi tulla heitä häiritsemään - ei sillä, että edes pääsisi, kun hän oli fiksuna lukinnut oven.

Itsehillinnästä ei ollut tietoakaan, kun Sims oli painanut kiihkeät ja yllättävänkin vaativat huulensa ruskeahiuksisen pojan huulille ja samalla painanut toisen vartalon kiinteää ovea vasten ja lukinnut omalla vartalollaan tämän siihen. Alkuun Key yritti vähän heikonoloisesti työntää häntä hieman kauemmas, mutta Sims jätti moiset yritykset täysin huomiotta ja niinpä toinen luovutti varsin pian ja pidempi nuorukainen sai huomata, että nyt toinen itse asiassa tuntui kiskovan häntä entistä lähemmäs itseään.
Se jos mikä sopi Simsille vallan mainiosti ja tyytyväisenä hän työnsi kielensä poikaystävänsä kuumankosteaan suuhun samalla, kun hän veti toisen entistäkin lähemmäs itseään, peruuttaen samalla pari hidasta askelta siitä ovelta sisemmälle huoneeseen.
Sujuvasti hän veti Keytä mukanaan hämärässä huoneessa (ulkona oli valoisaa, mutta kiinni olevat sälekaihtimet ja ikkunan eteen vedetyt verhot saivat huoneen näyttämään hämärältä), toinen vahvoista käsivarsista oli kietoutunut tiiviisti hennomman pojan lantion ympärille, kun taas toinen liikkui ensin Keyn selällä, josta se liukui sujuvasti kyljen kautta tämän farkkujen peittämälle takapuolelle.

Sims vetäytyi hieman hengästyneenä kiihkeästä suudelmasta ja tuo kiihko suorastaan loisti hänen silmissään, kun hän tuijotti intensiivisellä katseella edessään olevaa Keytä. Mustahiuksinen veti päällään olevan tumman t-paidan pois ja nakkasi sen summamutikassa johonkin suuntaan (se löytyisi kyllä sitten, kun sitä taas tarvittaisiin) ja hän työnsi poikaystävänsä selälleen petaamattomalle sängylleen, kivuten itse hajareisin kontalleen tämän päälle.
"Tällä kertaa kukaan ei oo tulossa keskeyttämään", Sims sanoi ja ikään kuin varoitti, että tällä kertaa kukaan ei voisi pysäyttää häntä.
Sims tunsi jo selviä elonmerkkejä housuissaan, kun hän painoi lantiotaan Keyn omaa vasten ja hänen kiihkeät huulensa löysivät jälleen ruskeahiuksisen jo tutuiksi tulleille huulille.

// yohohohohohoo~ ::::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Finally [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 06, 2012 5:42 pm

Kibum Kim

Key kiepautti kielensä Simsin kielen ympärille tämän työntäessä sen hänen suuhunsa, ja painautui ilomielin yhä vain lähemmäs poikaystäväänsä, vaikkei se ihan oikeasti tainnut olla enää edes mahdollista. Nuorukainen meni sujuvasti toisen perässä tämän lähtiessä peruuttamaan sisemmälle huoneeseen, eikä hän suostunut jättämään senttiäkään tyhjää hukkatilaa heidän välilleen. Simsin kädet seikkailivat taas pitkin Keyn vartaloa ja nuorempi tunsi itsensä reagoivan joka ikiseen kosketukseen.
Key tunsi niin montaa tunnetta yhtä aikaa, ettei hän enää edes erottanut niitä kunnolla toisistaan. Poika oli ensinnäkin äärimmäisen hermostunut, sillä olihan tämä hänelle ihan uutta ja niin edelleen. Toisaalta taas tämä kaikki tuntui hyvällä tavalla niin jännittävältä, että hän olisi voinut ratketa liitoksistaan siihen paikkaan lämpimien värähdysten kulkiessa läpi kehon kohti haaroväliä.
Mutta mitä jos hän tekisi jotain väärin?

Key ei meinannut muistaa hengittää siinäkään vaiheessa, kun Sims vetäytyi tuosta kiihkeästä suudelmasta ja laski tummien silmiensä katseen Keyhin. Nuorempi tuijotti poikaystäväänsä takaisin kasvot selkeästi punastuneina ja huulet raollaan raskaan hengityksen vuoksi. Pojan päässä kirjaimellisesti humisi tyhjää, kun toinen sujuvalla liikkeellä hankkiutui eroon paidastaan.
Key tuskin ehti edes tajuta jalkojensa osuvan sängyn reunaan, kun hän jo seuraavassa hetkessä oli jälleen päätynyt selälleen toisen alle. Automaattisesti Keyn kädet kohosivat toisen vatsapuolen kautta hyväilemään tämän paljasta yläselkää.
Ruskeahiuksinen alitajuisesti lähes odotti, että kohta joku tulisi ja rysäyttäisi huoneen oven auki, mutta tuo ajatus katkesi siihen, kun Sims kuin tilauksesta varoitti, ettei kukaan, kukaan, tulisi nyt heitä keskeyttämään.
"Sopii mulle", Key ilmoitti toiselle hengästyneenä kuulostaen ja näyttäen huomattavissa määrin varmemmalta kuin miltä hänestä todellisuudessa tuntui.
Nuorempi haukkasi henkeä pienenpienen äännähdyksen säestämänä, kun Sims painoi lantiotaan hänen omaansa vasten, eikä hän voinut muuta kuin mielessään kirota jo sitä, että hänellä sattui olemaan jo valmiiksi melkoisen kireät ja ahtaat housut jalassa.
Key vastasi toisen kiihkeään suudelmaan liu'uttaen samalla kätensä pitkin toisen selkää tämän alaselälle boxerien resorin tietämille.
Hetken kuluttua hän käänsi päätään sen verran, että pääsi irti suudelmasta saadakseen kohtuullisen hankalasti haparoivin käsin kiskottua kaulassaan olleen huivin pois ja samaa kyytiä jonnekin lattian suuntaan. Pian Key haki jälleen toisen huulet omilleen ja kohotti kätensä sinne toisen selkäpuolelle levittäen samalla hitusen haarojaan tehdäkseen toiselle paremmin tilaa.

// "DIS BIG????!!!!!?!" AHAHHAHAHHAAHHA, voi Key X'''''''''''''''''''''''''DD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Finally [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa