Kibum "Key" Kim

Siirry alas

Kibum "Key" Kim

Viesti  Vieraili lähetetty La Marras 05, 2011 3:32 pm

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Kibum Kim
Lempinimi: Key
Syntymäaika ja ikä: 23.9.1994 (18v.)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 2
Luokka: 2-A
Luokanvalvoja: Youngwoon "Kangin" Kim
Valinnaiset aineet: kuvaamataito, Japanin historia, kemia
Huone: 202
Seks. suuntautuminen: kyllä Key taitaa sinne miehiin päin enemmän kallistua = homo
Siviilisääty: seurustelee Simsin kanssa


Perhesuhteet:
Vaikka Keyn yksinhuoltajaäiti on hiljattain mennyt naimisiin, ei Key koskaan ole laskenut äitinsä miesystävää perheekseen. Hänen perheeseensä kuuluu siis vain hänen äitinsä, joka on ammatiltaan sairaanhoitaja, ja isoäiti. Keyn äiti oli vain 19-vuotias poikansa syntyessä, ja vaikka lapsi olikin pistetty alulle ikään kuin vahingossa, ei Keyn äiti halunnut lapsestaan ympäristön painostuksestakaan huolimatta luopua. Sisaruksia Keyllä ei ole.
Key kasvoi äitinsä silmäteränä, muttei tullut kuitenkaan koskaan liian hemmotelluksi kaksikon elämäntilanteesta johtuen. Keyn välit äitiinsä ovat hyvin lämpimät, eikä heillä ole koskaan ollut suurempia yhteenottoja. Key toivoo äidilleen vain hyvää, joten hän on tietysti iloinen siitä, että tämä on löytänyt itselleen elämänkumppanin, mutta ei vain enää tässä vaiheessa osaa laskea tätä itselleen perheenjäseneksi. Hän tulee kuitenkin toimeen äitinsä miehen kanssa. Keyn välit hänen isoäitiinsä sen sijaan ovat hyvin läheiset.

Key on kotoisin Etelä-Korean Daegusta, ja muutti äitinsä kanssa Japaniin vasta yläasteen aikana. Pojan äidille tarjottiin parempipalkkaista työpaikkaa Tokiosta, ja muutto tapahtui hyvin nopeasti sen jälkeen, kun tieto tuosta paikasta oli tullut. Key ei ollut muutosta kovinkaan innoissaan, mutta se, että Taemin muutti samoista syistä suunnilleen samaan aikaan, helpotti sopeutumista huomattavasti.Luonne:
Sukupuolestaan huolimatta Key on jonkinsortin lempeä äitihahmo porukassa kuin porukassa (hän on siis kärkäs huolehtimaan kaikesta ja kaikista), eikä hänen luonnettaan voi muutenkaan lähteä perinteiseksi mieshahmoksi kuvailemaan. Hän ei kuitenkaan ole tiukkapipoinen tai tylsä kaiken hauskan pilaava urpo, mutta tästä huolehtivasta luonteesta johtuva ajoittainen taipumus "pienimuotoiseen" nalkutukseen saattaa pidemmän päälle käydä hieman rasittavaksi. Hän on lisäksi herkkä ja tunteellinen, mistä johtuen hän myös itkee melko helposti - sekä surusta että ilosta ja suuttumuksestakin.
Keyn luonteesta löytyy vahvoja diivamaisia ja neitimäisiä piirteitä, jotka saattavat saada hänet vaikuttamaan tytöltä, jolla on "se aika kuusta". Hän tykkää jostain kumman syystä suuttumisesta ja suuttuukin sekä mököttää (harvemmin oikeasti tosissaan), kun siihen löytyy pienikin syy. Vihaisena ollessaan Key muuttuu kohtalaisen pelottavaksi, vaikka muuten onkin helposti lähestyttävä. "Prinsessakohtaukset" naurettavien asioiden takia eivät ole häneltä mitenkään harvinaisia, vaan hän ihan oikeasti saattaa saada vuosisadan slaagin kymmenen patjan alla olevan herneen takia. Tästä melko lailla hallitsevasta luonteenpiirteestä huolimatta häntä on melko vaikea vihata, sillä usein tämä saa hänet vaikuttamaan lähinnä huvittavalta.
Key saattaa vaikuttaa jollain tavalla myös melko ujolta, vaikkei hän varsinaisesti sitä suoranaisesti olekaan. Nuorukainen on kova puhumaan, ja imitoimaan toisia taitavasti, joskaan ei aina niin kovin imartelevasti.

Key ei ole ainoastaan tunteellinen persoona, sillä häneltä löytyy myös jopa poikkeuksellisen vahva analyyttinen ja järkiperäinen puoli. Key on hyvin tarkka ja kiinnittää helposti huomionsa yksityiskohtiin. Asiat jäävät helposti kerrasta hänen mieleensä, mikä on selkeä etu opiskelussa. Key pärjääkin siis melkoisen vähäisella opiskelulla vapaa-aikana, sillä yhdesti oppitunnilla kuultu asia pysyy hänen mielessään sen suuremmin vaivaa näkemättä. Tähän samaan liittyy hänen kykynsä tehdä suunnitelmia ja analysoida tilanteita nopeasti ja kohtuullisen vaivattomasti. Hän pitää kovasti asioiden ratkaisemisesta, oli se sitten tosielämän tilanne tai vaativa matematiikan tehtävä. Ei siis tarvitse kaukaa hakea, mistä hänen lempinimensä Key on peräisin.

Kuvissa: Key (SHINee)Ulkonäkö:
Samoin kuin luonteessakin, Keyn olemuksessa on jotakin vahvan feminiinistä ja kissamaistakin. Hänen kasvonsa ovat pehmeät ja kapeat, joskin niistä löytyy sopivan vahva luusto. Hänellä on korvissaan reiät, sekä molemmissa korvissa lävistys rustossa. Keyllä on aasialaisen ruskeat silmät, ja hän tarvitsee lasit, mutta käyttää niiden sijaan piilolinssejä.
Keyn hiukset ovat pehmeät ja tummanruskeat ja hän pitää niiden laittamisesta, eikä lähde mihinkään ilman, että on tarkistanut huolellisesti peilistä, että näyttää tasan siltä kuin itse haluaa. Useimmiten hänen hiuksensa on harjattu takaa eteenpäin osittain silmien päälle.

Ruumiinrakenteeltaan Key on hoikka ja melko pienikokoisen oloinen, vaikkei hän erityisen lyhyt olekaan. Hän on 177 cm pitkä ja painaa 57 kg, eikä tähän lukemaan sisälly lainkaan ylimääräistä. Nuorukainen ei ole mikään valtaisa lihaskimppu, mutta ei hän tosiaankaan luuta ja nahkaa ainoastaan ole, vaikka ruumiinrakenteeltaan vähän tyttö onkin. Hän ei ole "miehisten" urheilulajien ylin ystävä (Keyllä on ehkä maailman koomisin tapa juosta, mikä aiheuttaa usein katsojissa vuosisadan räkänaurut), vaan pysyy kunnossa lähinnä tanssimalla. Key onkin lahjakas tanssija ja kykenee oppimaan tanssiin kuuluvat liikkeet vain näkemällä ne kerran pari. Jostain syystä erityisesti tyttöryhmien koreografiat ovat hänellä lähes selkäytimessä.
Vaatetuksestaan Key on hyvin tarkka. Hän ei pue päälleen ihan mitä vain, vaikka hänellä onkin kysy saada "ihan mikä vain" näyttämään käsittämättömän hyvältä "ihan minkä vain" kanssa. Key saakin kummallisetkin viritykset näyttämään jopa vaatteilta, ja erityisesti pinkki pukee häntä jostain syystä erityisen hyvin. Mitään tarkkaa tyyliä hän ei seuraa, vaan pukee päällensä sitä mikä hyvältä tuntuu. Koulupuvusta hän ei juuri sen tylsyyden vuoksi välitä, mutta koska pakko on pakko, niin sitä on myös pidettävä.Muuta:
- kuuluu veriryhmään B
- Key puhuu unissaan
- kirjoittaa päiväkirjaa, mutta tuskin kukaan tietää asiasta
- Keytä on helppo jekuttaa, ja nuorukainen meneekin heittämällä jokaiseen hänelle tehtyyn jäynään ja mököttää joka kerta jälkikäteen.
- kärsii akrofobiasta eli korkeanpaikankammosta.

Kerhot:
- tanssikerho
- näytelmäkerho

Videot:
Key - One Room Disco & Chocolate DiscoSuhteet:

Gina Choi - Key kirjaimellisesti törmäsi luokkakaveriinsa Ginaan lukion ekaluokan ensimmäisillä viikoilla, kun molemmat olivat myöhässä koulusta, ja sitä kautta kaksikko pääsi tutustumaan toisiinsa paremmin. Hyvin nopeasti he huomasivat tulevansa loistavasti juttuun. Ginasta onkin tullut Keylle jopa paras ystävä, jolle hän voi helposti puhua ihan mistä vain elintärkeän ja täysturhan välillä, ja jonka seurassa on aina mukava olla.

Taemin Lee - Taemin on Keyn pitkäaikaisin ystävä, sillä Key otti nuoremman hoiviinsa jo ala-asteella ja lisäksi he muuttivat vanhempiensa töiden takia Japaniin lähestulkoon yhtä aikaa, jolloin he pystyivät olemaan toistensa tukena tämän prosessin läpi. Key onkin toiminut Taeminille jonkinlaisena äidin ja sisaruksen välimuotona, joka on muistanut jäkättää talvella ilman pipoa kulkemisesta ja puolustanut ujompaa poikaa, jos tätä on kiusattu.

Ryosuke Yamada - Keyn lapsinero luokkakaveri, jonka kanssa Key on päätynyt kaveeraamaan erään ykkösvuoden alussa tehdyn historiantyön ansiosta. Key viihtyy Yama-chanin seurassa, vaikka nuorempi ei aina kyynisine asenteineen tunnukaan ihan ymmärtävän Keyn aivoituksia.

Ryutaro Arimura - Keyn huonekaveri, joka saa pojan välillä hyvinkin huolestuneeksi. Key onkin ottanut jonkinlaiseksi elämäntehtäväkseen toisen perään katsomisen, vaikka kuinka sattuukin olemaan Ryutaroa nuorempi.

Yoseob Yang - Key kaverustui ylisuloisen Yoseobin kanssa tanssikerhon treeneissä ja on sen jälkeen mielellään viettänyt tämän kanssa aikaa muutenkin.

Jongsu "Sims" Sim - Keyn poikaystävä, joka oli alunperin Keylle kiusaaja ja Key oli kohde. Sittemmin erinäiset tapahtumat laittoivat liikkeelle suhtautumisen muutoksen, jonka seurauksena inhosta tulikin yhtäkkiä kelpo kokoluokan ihastuminen. Kaksikko päätyikin siis vähän epäedullisista lähtökohdista huolimatta onnellisesti seurustelemaan.

Kiseok "Cream" Kim - Keyn melkolailla summanmutikassa kohteekseen valinnut kiusaaja numero yksi, jolta ei pahemmin ole löytynyt arvostusta Keyn ja Simsin lämpeneviin väleihin. Vaikka toinen onkin näennäisesti vähän parantanut tapojaan Keyn suhteen, niin ei tämä ruskeahiuksista todellakaan ole rauhaan jättänyt. Eikä toisaalta Keynkään suhtautuminen Creamiin ole sieltä kaverillisimmasta päästä.


Pelit:

Days we grow up are the days we will treasure [VALMIS] - keskiviikko 11.1.2012
Key löytää todella ahdistuneen kirjojaan hakemaan tulleen Ryutaron koulun kaappien luota ja auttaa huonekaverinsa takaisin asuntolalle päin.

I'm not doing this for you [VALMIS] - torstai 19.1.2012
Keyn surkea päivä saa jatkoa hänen joutuessaan kotimatkalla muutaman neropatin kiusanteon kohteeksi ja pojan suurimmaksi hämmästykseksi pitkään aikaan Sims ilmestyy paikalle päästämään toisen pälkähästä.

What's wrong with you? [VALMIS] - perjantai 27.1.2012
Key saa osakseen Creamin hurjan omaperäistä pilkkaa, mutta Simsin heikonlaisesta osallistumisesta johtuen tilanne katkeaa hyvin lyhyeen.

He's quite good-looking, isn't he? [VALMIS] - maanantai 30.1.2012
Key ja Yoseob juttelevat tanssikerhon treeneissä, ja Key saa ovelasti muutamalla sanalla avattua joitakin ajatuksia Yoseobin päässä Junhyungin suhteen.

I hate you. [VALMIS] - torstai 2.2.2012
Key törmää katolla kehenkäs muuhunkaan kuin Simsiin, ja kaksikko saa välittömästi kehitettyä patoutuneista kiukun tunteista aiheutuvan suunsoitannan. Riita päättyy suudelmaan, mikä ei ainakaan tee asioita yhtään aiempaa helpommin käsiteltäviksi.

Is this really happening? [VALMIS] - lauantai 18.2.2012
Myönnettyään viimein itselleen ihastumisensa Key löytää Simsin koulun liikuntasalista ja jälleen alkavat kiukun tunteet muuttuvat täydeksi häkellykseksi, kun Sims täräyttää pöytään, että voisi suudella Keytä uudestaankin. Ovatko tunteet siis loppujen lopuksi kuitenkin molemminpuolisia?

You'll be so dead.[VALMIS] - maanantai 20.2.2012
Maanantai koittaa, ja Key saa heti aamutuimaan kimppuunsa lauantaisen suudelman nähneen raivokkaan Creamin, mutta Sims saapuu erinomaisella ajoituksella paikalle pelastamaan Keyn pinteestä.

You can eat with us! [VALMIS] - tiistai 28.2.2012
Key bongaa Simsin ruokalassa ja oikeastaan mitään ajattelematta päätyy lähes raahaamaan toisen samaan pöytään hänen kanssaan. Pöydässä ovat tosin myös Gina, Yama-chan ja Yoseob, joten tunnelma on melko lailla vaivaantunut - varsinkin kun vielä Cream ilmestyy seuraksi harrastamaan pään auontaa.

Be my girl. [VALMIS] - lauantai-ilta, 17.3.2012
Loma ei voisi juuri paremmin alkaa, kun Key tapaa harvinaisen turpiinsa ottaneen Simsin läheisessä leikkipuistossa. Käy ilmi, että toinen on ottanut matsia Creamin kanssa ja Cream on sitten ilmaissut asian niin, että Sims on vapaa tekemään mitä haluaa. Illan jälkeen kaksikon määrittelemätön "juttu" on saatu nostettua seurusteluksi.

Hey, party is already over - torstai 29.3.2012
Yhden pelivuoron visiitti. Cream soittaa melko kiukkuisen puhelun Simsille, joka on viettämässä aikaansa Keyn kanssa.

Definitely the most hilarious thing ever - lauantai 14.4.2012
Lyhyt yhden vuoron mittainen vierailu, jossa Key lähettää Creamin ja kumppaneiden kanssa ryypiskelemässä olevalle Simsille pahaa-aavistamatta tekstiviestin.

What if we...? [VALMIS] - perjantai 20.4.2012
"Key, mä haluun sua."
Sims saa viimein kakaistua ulos itseään vaivanneen asian, ja tilanne on kehittymässä juurikin siihen oikeaan suuntaan, kun Keyn huonekaveri Ryutaro tulla pölähtää paikalle keskeyttämään hommat alkuunsa.

Finally - lauantai 28.4.2012

SPS - Getting ready [VALMIS] - lauantai 28.7.2012 n. klo 18
Key ja Gina valmistautuvat keskenään illan vaahtobileisiin Keyn huoneessa.

SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS] - lauantai 28.7.2012 n. klo 19
Saatuaan itsensä valmiiksi Key ja Gina juonivat muka hyvän suunnitelman saada Taemin lähtemään mukaan bileisiin, ja banaanimaidon voimalla nuorempi saadaan irtoamaan mangapokkareistaan.

Eating competition is really healthy, isn't it? - keskiviikko 1.8.2012

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa